Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξέρεις πόσο αξίζει το περιεχόμενο του σπιτιού σου;

Ξέρεις πόσο αξίζει το περιεχόμενο του σπιτιού σου;

Ο χώρος που κατοικείς και τα αντικείμενα που έχεις σ’ αυτόν έχουν για σένα ανυπολόγιστη αξία, έχεις σκεφτεί όμως τι μπορείς να κάνεις για να τα προστατέψεις;

Το σπίτι είναι το καταφύγιο όλων και ο προσωπικός μας παράδεισος, εκεί που μπορούμε να χαλαρώσουμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να νιώσουμε ασφαλείς, ακόμη και στο τέλος μίας πολύ δύσκολης ημέρας. Έχεις σκεφτεί ποτέ ποια, ακριβώς, είναι η αξία των πραγμάτων που έχεις σ’ αυτό; Μπορεί η πρώτη απάντηση που σου έρχεται να είναι ότι δεν μπορεί να υπολογιστεί, όμως ίσως είναι σημαντικό να γνωρίζεις την αξία των αντικειμένων που έχεις στο σπίτι σου ώστε να μπορείς να τα προστατεύσεις. 

Ο προσωπικός σου χώρος είναι κάτι παραπάνω από ένα κτίριο, είναι τα αντικείμενα που έχεις σ’ αυτόν

Το σπίτι σου είναι κάτι περισσότερο από τέσσερις τοίχους μέσα στους οποίους κατοικείς. Είναι η καθημερινότητα και οι αναμνήσεις σου, είναι, τελικά, και όλα αυτά που έχεις μέσα. Το περιεχόμενο του σπιτιού σου, τα αντικείμενα που έχεις σ’ αυτό είναι άπειρα και το καθένα σημαίνει για σένα κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Κουβαλάει στιγμές, εμπειρίες και όλα όσα ζεις καθημερινά παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς. Γνωρίζεις, όμως, την αξία τους αλλά και πώς θα τα προστατεύσεις; Κάνοντας μία ασφάλεια για το περιεχόμενο του σπιτιού σου θα αισθανθείς ήρεμος ότι καμία ατυχία δεν θα στοιχίσει στην προσωπική σου γαλήνη στον αγαπημένο σου χώρο.

Ποια αντικείμενα έχουν αξία στο σπίτι σου;

Ποια είναι, όμως, όλα εκείνα τα αντικείμενα που είναι για σένα σημαντικά και πρέπει να ασφαλίσεις στο σπίτι σου; Από τα πιο πολύτιμα είναι, φυσικά, οι συσκευές που έχεις (ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο ρούχων και πιάτων, ψυγείο κ.ά) αλλά και οι μικροσυσκευές (σίδερο, ηλεκτρική σκούπα κ.ά), χωρίς να ξεχνάς, βέβαια, και τον εξοπλισμό της κουζίνας σου (σκεύη, πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπήρουνα κ.ά.). Φυσικά, μπορείς να ασφαλίσεις τα έπιπλα που έχεις αγοράσει και πιθανότατα έχουν και αυτά ένα υψηλό κόστος όπως ο αγαπημένος σου καναπές στο σαλόνι, το κρεβάτι σου ή η τραπεζαρία που απολαμβάνεις τα γεύματα της οικογένειας. Μπορείς, φυσικά, να ασφαλίσεις και ό,τι αφορά τεχνολογικό εξοπλισμό όπως υπολογιστές, πολυμηχανήματα κ.ά., αλλά και τα ρούχα και τα παπούτσια σου, κάθε είδους αξεσουάρ όπως τσάντες, ζώνες, λευκά είδη όπως κουβέρτες, παπλώματα κ.ά. Με άλλα λόγια, μπορείς να ασφαλίσεις ό,τι έχει μέσα ο χώρος σου και μπορείς να πάρεις μαζί σου σε μία μετακόμιση. Σκέψου πόσες όμορφες αναμνήσεις έχεις δημιουργήσει γύρω από αυτά!

Sweet Home Content: Η επιλογή σου για να αισθάνεσαι ασφαλής

Αναζητώντας ένα πρόγραμμα ασφάλισης για το περιεχόμενο του σπιτιού σου, μπορείς να δεις το Sweet Ηome Content της Eurolife FFH που σε καλύπτει έως 50.000€. Στο βασικό πακέτο καλύψεων (πυρκαγιά και κεραυνός, έκρηξη, κλοπή ή ληστεία, βραχυκύκλωμα και αλλοίωση τροφίμων) μπορείς να προσθέσεις επιπλέον καλύψεις ή/και Υπηρεσίες Άμεσης Επέμβασης (σε νομούς όπου υποστηρίζεται), και έτσι διαμορφώνεις το ασφαλιστήριό σου όπως θέλεις εσύ. Επιλέγεις το ύψος του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου και πληρώνεις ασφάλιστρο που ξεκινάει από τα 35€. Η αποζημίωση είναι άμεση, καθώς, μέσα σε 5 μέρες από την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών, μπορείς να την εισπράξεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποζημιώνεσαι για την αντικατάσταση κάθε αντικειμένου ως καινούριου, με μέγιστη αποζημίωση ανά αντικείμενο τα 3.000 ευρώ. Μπορείς, φυσικά, να ασφαλίσεις το περιεχόμενο τόσο της μόνιμης κατοικίας όσο και του εξοχικού σου. Η ασφάλεια Sweet Home Content είναι προϊόν της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH και προσφέρεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank. Μην ξεχνάς ότι κερδίζεις από την Eurolife FFH 3% της αξίας των ασφαλίστρων σου μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, αν η καταβολή γίνει με πάγια εντολή σε πιστωτική κάρτα που συμμετέχει στο πρόγραμμα. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια για να συμπληρώσεις την online αίτησή σου για το Sweet Home Content ή έχεις απορίες μετά την ολοκλήρωσή της, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 210-9555455 (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00).

Ό,τι πιο πολύτιμο μετά την οικογένειά σου και τους ανθρώπους σου

Το σπίτι σου είναι για σένα τα πάντα και τα αντικείμενα που βρίσκονται σ’ αυτό είναι για σένα ό,τι πιο πολύτιμο έχεις, μετά τους ανθρώπους σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ή ενοικιαστής, το περιεχόμενο του σπιτιού σου, όλα εκείνα τα πράγματα δηλαδή που βρίσκονται μέσα σ’ αυτό, πρέπει να είναι προστατευμένα από ατυχίες, όπως κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο που θα επηρεάσει τον χώρο σου, ένα βραχυκύκλωμα, μία διαρροή ή ακόμη και μία διάρρηξη. Με μία ασφάλεια περιεχομένου σπιτιού, όπως το Sweet Home Content, είσαι ήσυχος ότι, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, ακόμη και αν συμβεί κάτι άσχημο, μπορείς να αντικαταστήσεις τα αντικείμενα που έχεις ασφαλίσει και έχουν υποστεί ζημιά από διάφορες αιτίες ή έχουν κλαπεί, ανάλογα με τους όρους του συμβολαίου σου.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις