Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Λ. Βαζαίος: Είμαι άπορος και τραγουδούσα μόνο για φίλους με χαρτούρα

Λ. Βαζαίος: Είμαι άπορος και τραγουδούσα μόνο για φίλους με χαρτούρα

Μετά τον Τόλη Βοσκόπουλου αποκαλύπτεται ότι ο τραγουδιστής Λευτέρης Βαζαίος δεν έχει υποβάλει ούτε μία φορά στη ζωή του φορολογική δήλωση.Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι άνεργος.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο τραγουδιστής Λευτέρης Βαζαίος που κάνει καριέρα με τα νησιώτικα τραγούδια δεν έχει υποβάλλει ποτέ στην ενήλικη ζωή του φορολογική δήλωση, ενώ δηλώνει μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, ήρθε και η προκλητική του απάντηση. 

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το δεις” δήλωσε ότι είναι άνεργος από το 2000 και για το λόγο αυτό δεν έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση. Μάλιστα, εμφανίστηκε ακόμα πιο προκλητικός δηλώνοντας πως τραγουδάει μόνο για φίλους και “μου δίνουν ό,τι θέλουν, δηλαδή τη λεγόμενη χαρτούρα. Ας έρθουν να μου φορολογήσουν τη χαρτούρα, ας με βάλουν στο ταμείο ανεργίας”. 

Μάλιστα, συνεχίζοντας στο ίδιο στυλ ο κ. Βαζαίος δήλωσε άπορος και μάλιστα ζήτησε από τον ΟΑΕΔ να του καταβάλλει όλα τα χρήματα που του χρωστάει γιατί είναι άνεργος τόσο καιρό και δεν έχει πάρει το επίδομα. Μάλιστα, όπως είπε δεν είναι ζητιάνος για να πάει στον ΟΑΕΔ και να πάρει το επίδομα. 

Πάντως, ο κ. Βαζαίος όπως ισχυρίζεται θα είναι άνεργος μέχρι την Παρασκευή 28 Μαΐου, καθώς σύμφωνα με την σελίδα του στο Facebook αναφέρει θα εμφανιστεί για λίγες ημέρες στο κέντρο διασκέδασης Voice studio. 

Ο κ. Βαζαίος ενώ διαθέτει αριθμό φορολογικού μητρώου και έχει αρκετά έσοδα από συναυλίες, εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα και πωλήσεις δίσκων, δεν έχει υποβάλλει ουδέποτε στη ζωή του φορολογική δήλωση. Σύμφωνα με έλεγχο που πραγματοποίησαν τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν αυτό το πράγμα, ότι δεν έχει υποβάλλει ποτέ στην αρμόδια ΔΟΥ δήλωση φόρου εισοδήματος.

Σε έγγραφο που παρουσίασε το Mega φαίνεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση από το 2000 γιατί τα έτη πριν από το 2000 έχουν ήδη παραγραφεί.

Η έκθεση των ελεγκτών του ΣΔΟΕ έχει σταλεί στην ΙΗ ΔΟΥ Αθηνών όπου υπάγεται ο Λευτέρης Βαζαίος προκειμένου να του επιβληθούν οι φόροι που πρέπει. Κλήθηκε επίσης σε ακρόαση, αλλά ουδέποτε εμφανίστηκε να δώσει εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Νέα επιστολή Τόλη: “Για όλα φταίει η Τζούλια” 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με ταξί πήρε τα πράγματα η Αντζελα από το υπουργείο – Ποιά διαμερίσματα χάνει ο Τόλης

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε