Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μεγάλο μπάσιμο επενδυτών από το Κατάρ στην ελληνική αγορά ακινήτων

Μεγάλο μπάσιμο επενδυτών από το Κατάρ στην ελληνική αγορά ακινήτων

Εμπορικά ακίνητα στην Ελλάδα, αξίας πάνω από 125 εκατ. ευρώ, αγόρασαν επενδυτές από το Κατάρ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Κάτω από συνθήκες πλήρους μυστικότητας ιδιώτες επενδυτές από το Κατάρ αγόρασαν εμπορικά ακίνητα στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες Ελληνικές πόλεις, με τίμημα στα 125 εκατομμύρια ευρώ.

Την μεγάλη αυτή επένδυση επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στην Καθημερινή, ο γενικός διευθυντής της Doha Properties Γ. Μαντζαβινάτος.
Σύμφωνα με την Doha Properties, που είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τον Αστέρα Βουλιαγμένης, η εξαγορά έγινε από ιδιώτες επενδυτές του Κατάρ και όχι από κάποιον εμίρη ή κρατικό fund.

Ο γενικός διευθυντής της Doha Properties αποκάλυψε πως οι Άραβες επενδυτές είναι ”ζεστοί” για την εξαγορά και άλλων ακινήτων στην Ελλάδα, ιδίως λόγω της γεωπολιτικής σταθερότητας της χώρας μας.
Όμως οι επενδυτές από το Κατάρ παρουσιάζονται στις διαπραγματεύσεις με έναν αδιαπραγμάτευτο όρο.Και αυτός δεν είναι άλλος από την πλήρη εχεμύθεια, κάτι που αποδεικνύεται και από την τελευταία μεγάλη αγορά των 125 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή Καθημερινή

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε