Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

MIG: Καμία οριστική απόφαση για την πώληση του Υγεία

MIG: Καμία οριστική απόφαση για την πώληση του Υγεία

Δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση που να απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση του ΥΓΕΙΑ αναφέρει η MIG σε ανακοίνωσή της. Είναι η απάντηση της εταιρίας σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

«Ουδεμία τελεσίδικη απόφαση υφίσταται, η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της εταιρείας στην Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών “Υγεία” ΑΕ», τονίζει η MIG σε απάντησή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.Το ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τέθηκε με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας.

Συγκεκριμένα, η MIG αναφέρει ότι «η εταιρεία έχει καταχωρήσει ένσταση ακύρωσης κατά προσωρινού διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου, το οποίο εκδόθηκε μονομερώς και χωρίς να κληθεί και ακουστεί προηγουμένως η εταιρεία με το ανωτέρω περιεχόμενο. Η ακρόαση της ένστασης έχει οριστεί για τα τέλη Οκτωβρίου.

Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα απορριπτική απόφαση ημερομηνίας 10 Οκτωβρίου δεν αφορά την ουσία της διαφοράς αλλά στην αρμοδιότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να εξετάσει το ίδιο την ένδικη διαφορά, η οποία ευρίσκεται ήδη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου. Η εταιρεία εκφράζει την απορία της για μονομερή και παραπλανητικά δημοσιεύματα μεμονωμένων μέσων και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις