Νέα εποχή για την ενέργεια: από καταναλωτής… «παραγωγός»

Η ενεργειακή ανεξαρτησία έρχεται στην Ελλάδα

Σκέψου κάτι απλό. Κάθεσαι στον καναπέ σου, στο σπίτι σου. Μπορεί να το νοικιάζεις ή μπορεί να είναι και δικό σου. Δεν έχει σημασία. Ή είσαι στην επιχείρησή σου. Κάθεσαι στο γραφείο σου, κάνεις τις παραγγελίες σου, κι όλη την καθημερινή σου ρουτίνα. Κι έτσι απλά, χωρίς να κάνεις τίποτα παραπάνω, «παράγεις» όλη την ενέργεια που καταναλώνεις στο σπίτι σου ή στην επιχείρησή σου. Πώς γίνεται; Κάποιοι άλλοι δουλεύουν για εσένα: ο ήλιος κι ο αέρας.

Ο ήλιος κι ο αέρας είναι από τις μεγαλύτερες πηγές ενέργειας της Γης. Είμαστε τυχεροί να ζούμε σε μια χώρα που έχει άπλετο ήλιο κι αέρα. Φαντάσου λοιπόν να μπορούσες να κάνεις όλη την ενέργεια που παράγουν δική σου. Μην το φαντάζεσαι μόνο. Κάν’ το πραγματικότητα.

Στις 25/01 ο ΗΡΩΝ φέρνει την ενεργειακή ανεξαρτησία σε κάθε σπίτι και επιχείρηση με ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Στις 25/01, ανακάλυψε πώς μπορείς να γίνεις ενεργειακά ανεξάρτητος!

Μπες στο heron.gr, επισκέψου ένα από τα Καταστήματα ΗΡΩΝ ή έναν Συνεργάτη ΗΡΩΝ σε όλη την Ελλάδα ή κάλεσε στο 18228.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Η αρχή του τέλους για την άρση του lockdown – Το χρονοδιάγραμμα

Η αρχή του τέλους για την άρση του lockdown – Το χρονοδιάγραμμα

Οι αντοχές της οικονομίας τελειώνουν και μοιραία επισπεύδεται το άνοιγμα της αγοράς. Όλα δείχνουν άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 22 Μαρτίου και της εστίασης στις 12 Απριλίου και αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους και με αυστηρούς όρους. Γιατί η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη.
Αναδρομικά: 10 Μαρτίου οι πληρωμές σε 25.000 κληρονόμους θανόντων συνταξιούχων

Αναδρομικά: 10 Μαρτίου οι πληρωμές σε 25.000 κληρονόμους θανόντων συνταξιούχων

Στις 10 Μαρτίου καταβάλλονται τα αναδρομικά σε 25.000 κληρονόμους θανόντων συνταξιούχων, που υπέβαλαν οριστικά τα απαιτούμενα έγγραφα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ έως τις 28 ... Διαβάστε περισσότερα
Σκυλακάκης: Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης και το 2022 για τον ιδιωτικό τομέα

Σκυλακάκης: Χωρίς εισφορά αλληλεγγύης και το 2022 για τον ιδιωτικό τομέα

Και για το 2022 τα εισοδήματα του ιδιωτικού τομέα δεν θα επιβαρυνθούν με εισφορά αλληλεγγύης. Αυτό διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης στο ραδιόφωνο ... Διαβάστε περισσότερα