Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ντροπή κύριοι της κυβέρνησης να αυξάνετε τους μισθούς στο Δημόσιο

Ντροπή κύριοι της κυβέρνησης να αυξάνετε τους μισθούς στο Δημόσιο

Είναι ντροπή, είναι αίσχος.

Την ώρα που 2,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι κινδυνεύουν με νέες περικοπές συντάξεων, τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες φορολογούνται αγρίως και η οικονομία εξ’ αυτού του λόγου βυθίζεται στην ύφεση, την ώρα που αναζητούνται παντός είδους ισοδύναμα, την ώρα που η ανεργία τσακίζει τον ιδιωτικό τομέα, οι δημόσιοι υπάλληλοι να παίρνουν αύξηση στις αμοιβές τους από 30 ως 50 ευρώ. Μα, είναι στα καλά τους οι άνθρωποι;

Αυτός ο κρατισμός, δυστυχώς όλου του πολιτικού συστήματος είναι ντροπή. Δεν βρίσκει κανείς λόγια να περιγράψει το πόσο απαράδεκτη είναι αυτή η ενέργεια, όταν αναλογίζεται πως η αιτία των δεινών της χώρας ήταν το τεράστιο, σπάταλο, υπερτροφικό, διεφθαρμένο και αναποτελεσματικό Δημόσιο και τελικά το μάρμαρο το πλήρωσε ο ιδιωτικός τομέας, το πλήρωσαν και το πληρώνουν οι άνεργοι, το πλήρωσαν και το πληρώνουν οι συνταξιούχοι, το πλήρωσαν και το πληρώνουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που δεν παίρνουν ούτε τα δεδουλευμένα, το πλήρωσαν και το πληρώνουν οι έμποροι, το πλήρωσαν και το πληρώνουν οι δανειολήπτες που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

Όσοι σχεδιάζουν τις αυξήσεις στο Δημόσιο έστω και με το “ξεπάγωμα” των τριετιών, εκτός των άλλων είναι και άφρονες πολιτικά. Γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αν τελικά υιοθετήσει αυτό το μέτρο θα το πληρώσει πανάκριβα.
Αιδώς Αργείοι…

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε