Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ο εφοριακός Γ. Μπάκας προσωρινά στη θέση της Κ. Σαββαίδου

Ο εφοριακός Γ. Μπάκας προσωρινά στη θέση της Κ. Σαββαίδου

Διαβάστε ποιός είναι ο Γιάννης Μπάκας, και το παρελθόν του στην Εφορία, ο οποίος ορίστηκε ως αναπληρωτής στη θέση της Κατερίνας Σαββαίδου, η οποία καρατομήθηκε χθες από την κυβέρνηση.

Στο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση με βάση την οποία ορίζεται ο Γιάννης Μπάκας ως αναπληρωτής της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, μέχρι να βρεθεί ο οριστικός διάδοχος της Κ. Σαββαίδου.
Μάλιστα στο ΦΕΚ αναφέρεται πως ”σε περίπτωση που ο ορισθείς αναπληρωτής αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του ή για οποιοδήποτε λόγο παύσει να τα ασκεί, ως αναπληρώτρια, Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, μέχρι τον διορισμό νέου, ορίζεται η Γιαλούρη Ειρήνη του Δημητρίου, υπάλληλος του Κλάδου Π.Ε. Τελωνειακών, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων”.

Ο Γιάννης Μπάκας ήταν υπάλληλος του Κλάδου Π.Ε Εφοριακών και ειδικότερα Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης, της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα μάλιστα με το Capital μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντά του ο Γ. Μπάκας δεν μπορούν να εκδοθούν μέσω taxis ορισμένα φορολογικά πιστοποιητικά αφού απαιτείται η υπογραφή του, κάτι που αναμένεται να λυθεί σήμερα.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε