Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Παράταση τελών κυκλοφορίας – Μέχρι πότε μπορείτε να τα πληρώσετε

Παράταση τελών κυκλοφορίας
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Τρεις ημέρες πριν την λήξη της σχετικής προθεσμίας, η κυβέρνηση έδωσε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας. Όπως και πέρυσι, λοιπόν, έτσι και φέτος η παράταση που δόθηκε είναι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως διαμηνύει το υπουργείο Οικονομικών, αυτή θα είναι η μία και μοναδική παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας, που σημαίνει πως όποιος δεν πληρώσει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2022, θα πρέπει να δηλώσει σε ακινησία το όχημά του αλλιώς περιμένει… πρόστιμο!

Ολόκληρη η απόφαση για τα τέλη κυκλοφορίας

«Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας του 2022, καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Με βάση τα όσα επισημαίνει σε σχετική του δήλωση ο κ. Βεσυρόπουλος, «η κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2022».

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις