Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πίεση μέσω ίντερνετ στον Σταθάκη να πάρει μέτρα για προστασία δανειοληπτών από τα αρπακτικά funds

Πίεση μέσω ίντερνετ στον Σταθάκη να πάρει μέτρα για προστασία δανειοληπτών από τα αρπακτικά funds

Πρωτοβουλία ενημέρωσης και συλλογής υπογραφών μέσω του διαδικτύου έχει ξεκινήσει από ομάδα ατόμων με σκοπό ο υπουργός Οικονομικών να προωθήσει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία οι τράπεζες να προτείνουν στους δανειολήπτες να εξαγοράσουν αυτοί το δάνειο με τους όρους των αρπακτικών funds, πριν τα πωλήσουν στα funds.

Στο κείμενο της πρωτοβουλίας αναφέρεται:

ΕΚΤΑΚΤΟ!Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μόλις αποκάλυψε πως η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο να μην προστατεύσει τα σπίτια μας από τα ξένα κερδοσκοπικά funds. 75.000 από εμάς υπογράψαμε το ψήφισμα, και σήμερα το αίτημά μας κατατίθεται στον Υπουργό Γιώργο Σταθάκη! Η ψηφοφορία στη Βουλή μπορεί να γίνει ακόμη και μέσα στη εβδομάδα, αλλά μόνο αν πείσουμε τον Σταθάκη να το δεχτεί. Είμαστε κοντά στη νίκη, αλλά πρέπει να εντείνουμε την πίεση τώρα που η εκστρατεία μας είναι πρώτο θέμα στα μέσα ενημέρωσης!

Όσο πιο πολλά τηλεφωνήματα δεχτεί το γραφείο του Υπουργού, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχουμε να σταματήσουμε τα αρπακτικά funs! Αφιέρωσε τώρα ένα λεπτό για να κάνεις ένα επείγον τηλεφώνημα στο γραφείο του Υπουργού.
Στη συνέχεια αφού γράφουν το τηλέφωνο του υπουργού αναφέρουν και τέσσερις τρόπους με τους οποίους μπορούν να απευθυνθούν σε αυτόν. Και συγκεκριμένα συστήνουν να λένε στο συνομιλητή τους:

– Είμαι ένας από τους 75.000 πολίτες που έχουν υπογράψει το ψήφισμα για να ζητήσουμε από την κυβέρνηση να προστατέψει τα σπίτια των υπερχρεωμένων Ελλήνων από τα ξένα κερδοσκοπικά funds.
– Ζητώ απ’ τον Υπουργό κ. Σταθάκη, να εγκρίνει την τροπολογία που του κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ώστε να κατέβει στη Βουλή για ψηφοφορία μέσα στην εβδομάδα.
– Η κυβέρνηση πρέπει να βάλει τους Έλληνες πολίτες πάνω από τα ξένα funds, και να μας δώσει την ευκαιρία να ξεχρεώσουμε τα δάνειά μας, πριν αυτά πουληθούν στους κερδοσκόπους.
– Η υπόληψη της κυβέρνησης κινδυνεύει, και σας παρακαλώ να μεταβιβάσετε το μήνυμά μου στον Υπουργό.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε