Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πως η αποδότικοτητα των εργαζομένων σχετίζεται με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις παροχών;

Πως η αποδότικοτητα των εργαζομένων σχετίζεται με φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις παροχών;

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι η κινητήριος δύναμη σε μια επιχείρηση όμως η ανάγκη για βιώσιμες περιβαλλοντικά λύσεις παροχών είναι μεγαλύτερη από ποτέ με σύμμαχο την τεχνολογία και το digital περιβάλλον.

Με τα ειδικά πακέτα παροχών, οι εργαζόμενοι νιώθουν σημαντικοί για την εταιρεία που εργάζονται κι επιδιώκουν να το ανταποδώσουν, ενισχύοντας την αποδοτικότητά τους. Ως εκ τούτου αποτελεί μια επιλογή που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παγκοσμίως, ενώ και στην Ελλάδα, οι επιπλέον παροχές έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Για τους εργοδότες που θέλουν να επιβραβεύσουν και να ενισχύσουν την αποδοτικότητα των εργαζομένων τους, ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή, αποτελεί η παροχή σίτισης. Σε αυτή την κατηγορία, αδιαμφησβήτητος ηγέτης  αποτελεί η λύση Ticket Restaurant από την Edenred, την κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα στον τομέα των υπηρεσιών και πληρωμών προς επιχειρήσεις.

Με την κάρτα Ticket Restaurant®, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν τον καφέ ή το γεύμα τους σε ένα από τα χιλιάδες συνεργαζόμενα, φυσικά ή online, καταστήματα εστίασης και αλυσίδες τροφίμων της χώρας. Συμπληρωματικά με την μορφή κάρτας, η λύση Τicket Restaurant® διατίθεται και σε 100% άυλη μορφή, την Ticket Restaurant® ZERO.

Η Ticket Restaurant® ZERO, είναι η σύγχρονη και ψηφιακή εκδοχή της Ticket Restaurant®. Αν και λανσαρίστηκε πρόσφατα στην Ελλάδα, γνωρίζει ήδη τεράστια αποδοχή, λόγω της ευκολίας στη χρήση της, αλλά κι επειδή είναι σύμφωνη με τις Αρχές της αειφόρου Ανάπτυξης που διέπουν τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Χωρίς χαρτί, χωρίς πλαστικό, εξαλείφει τη διαχείριση και τα κόστη της εφοδιαστικής αλυσίδας, προσφέροντας μία λύση με άμεση έκδοση-ενεργοποίηση και 100% digital εμπειρία, τοποθετώντας τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω κινητού στο επίκεντρο.

Οι λύσεις  που προσφέρει η Edenred προς τις επιχειρήσεις είναι διευρυμένες ώστε να καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες τους αλλά και των ανθρώπων τους. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις πληρωμής ειδικού σκοπού για σίτιση (παροχές γευμάτων), mobility (διόδια, στάθμευση, μεταφορές), κίνητρα (όπως δωροκάρτες, πλατφόρμες πιστότητας εργαζομένων) και εταιρικές πληρωμές.

Το 2020, ο όγκος εργασιών της ανήλθε στα 30 δισ. ευρώ. Στην Ελλάδα, η Edenred έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς. Η στρατηγική της είναι ανταποδοτική της αποδοχής που γνωρίζει, καθιστώντας τη χώρα μας την 5η ανάμεσα στις 46 που δραστηριοποιείται ο όμιλος, για να παρουσιάσει την πρωτοποριακή άυλη κάρτα Ticket Restaurant® ZERO.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις