Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Στις 17 Φεβρουαρίου η 2η εκδήλωση «Job Ready by DYPA» στην Αθήνα

Στις 17 Φεβρουαρίου η 2η εκδήλωση «Job Ready by DYPA» στην Αθήνα

Τη δεύτερη εκδήλωση «Job Ready by DYPA», που αφορά όσους θέλουν να έχουν μια θέση στην αγορά εργασίας, διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens από τις 10:00 έως τις 18:00.

Σε συνέχεια των νέων δράσεων που αποσκοπούν στην παροχή σύγχρονων και αποτελεσματικών υπηρεσιών συμβουλευτικής προετοιμασίας όσων αναζητούν εργασία για την ταχύτερη και αποτελεσματική ένταξή τους στην αγορά εργασίας, η ΔΥΠΑ υλοποιεί τη νέα σειρά εκδηλώσεων συμβουλευτικών υπηρεσιών «Job Ready by DYPA».

Μετά την πρώτη επιτυχημένη εκδήλωση τον Νοέμβριο, της οποίας οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους, η συνέχιση της δράσης έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να παρακολουθήσουν εργαστήρια αναβάθμισης δεξιοτήτων στην αναζήτηση εργασίας και κατάλληλης προετοιμασίας για ένταξη ή επανένταξη στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν workshops και ομιλίες από εξειδικευμένους συμβούλους της ΔΥΠΑ, καθώς και από εκπροσώπους επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και οι θεματικές αφορούν:

  • τεχνικές αναζήτησης εργασίας,
  • βελτίωση βιογραφικού,
  • προετοιμασία συνεντεύξεων,
  • αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας,
  • ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας και
  • διαμόρφωση business plan.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/more-simvoyleftiki.

Για πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο https://www.dypa.gov.gr.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις