Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Συνεργασία της ZeniΘ με την κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ προσφορά στους πελάτες της

zeniθ

Η νέα συνεργασία της ZeniΘ με την κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ ανακοινώθηκε, με τον κ. Federico Regola, Γενικό Διευθυντή της ZeniΘ, να υπογραμμίζει το στόχο της εταιρείας να εμπλουτίζει το πανελλαδικό πακέτο φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, προσφέροντας έξτρα υπηρεσίες προς τον καταναλωτή που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του.

Η νέα θεματική κάρτα υγεία HWB προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους του καταναλωτές της ZeniΘ, παρέχοντας μεγάλες δυνατότητες και προνόμια στους χρήστες της. Πρόκειται για μία κάρτα υγεία που θα ανακουφίζει οικονομικά την ελληνική οικογένεια, προσφέροντας το αίσθημα της ασφάλειας στους κατόχους για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας. Η κάρτα θα βοηθά στην πρόληψη, διάγνωση καθώς και θεραπεία κάθε ιατρικού προβλήματος.

Παρουσιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο κ. Επαμεινώδας Κολληνιάτης, Γενικός Διευθυντής του EY Club, δήλωσε ότι «πρόκειται για μία συνεργασία δύο κορυφαίων στο χώρο της υγείας και της ενέργειας με στόχο να παρέχει οφέλη προς τον καταναλωτή», ενώ o Πρόεδρος και ιδρυτής του οργανισμού Καρτών Υγείας κ. Δημήτρης Καρατσιουμπάνης δήλωσε ότι η κάρτα αποτελεί ένα επιστέγασμα σημαντικών προηγούμενων συνεργασιών με μεγάλους φορείς, ομίλους και συλλόγους του EY Club.

Του Θανάση Παπαδή

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις