Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα Lidl δίπλα στην ΑΒ Βασιλόπουλος για την Γιορτή του Πατέρα – Σπουδαία κίνηση που συγκίνησε

Τα Lidl δίπλα στην ΑΒ Βασιλόπουλος για την Γιορτή του Πατέρα – Σπουδαία κίνηση που συγκίνησε

Όταν ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, η ΑΒ Βασιλόπουλος δημοσίευσε μια εικόνα στους λογαριασμούς της στα social media για να τιμήσει τους πατεράδες όλου του κόσμου προσπάθησε να περάσει κι ένα μήνυμα το οποίο ήταν κόντρα στα ξεπερασμένα στερεότυπα.

Ένας πατέρας κρατά στην αγκαλιά του την κόρη του, την οποία έχει αφήσει πρώτα να τον μακιγιάρει και να του βάλει κοκαλάκια στα μαλλιά. Τη φωτογραφία συνόδευε η λεζάντα «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!».

Η φωτογραφία αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό αλλά όχι από όλους καθώς δεν άρεσε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσιάρτα. Είδε άγνωστο γιατί, «χυδαιότητα» και «απαξίωση» ως προς τον ρόλο του πατέρα σε αυτή τη φωτογραφία. Όμως, η πιο ηχηρή απάντηση ήρθε από τα Lidl που στάθηκαν δίπλα στην ΑΒ Βασιλόπουλος κάνοντας retweet την ανάρτηση αυτή και γράφοντας: «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο είμαστε όλοι μαζί…»  Στα χνάρια όλων των μεγάλων εταιρειών όπως η Adidas που έκανε share το βίντεο της Nike για τον ρατσισμό, η Lidl συγκίνησε και έδωσε ελπίδα.

Δείτε την ανάρτηση

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις