Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Παράταση δυο μηνών και για κατάθεση πινακίδων

Τέλη Κυκλοφορίας 2021: Παράταση δυο μηνών και για κατάθεση πινακίδων

Παράταση δυο μηνών στην εξόφληση των τελών κυκλοφορίας για το 2021 ανακοίνωσε ο υπουργείο Οικονομικών. Έτσι, οι ιδιοκτήτες των ΙΧ καλούνται να εξοφλήσουν τα τέλη τους μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Παράταση για δύο μήνες της προθεσμίας για πληρωμή των τελών κυκλοφορίας έδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Οικονομικών επιβεβαιώνοντας πλήρως το σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr.

Η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 λήγει στις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Επίσης, με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα παραταθεί η προθεσμία και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Βεσυρόπουλος, «η Κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση».

Το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις