Οικονομία

Το τσεκούρι σε 13ο -14ο μισθό πάει… μετά τις εκλογές

Θα είναι το επίδομα αδείας του καλοκαιριού και το τελευταίο; Το δώρο των επόμενων Χριστουγέννων θα υπάρξει;

Αυτή τη στιγμή το μόνο βέβαιο είναι πως η απόφαση πήγε για μετά τις εκλογές. Η δέσμευση της χώρας μέσω μνημονίου για αλλαγές σε αυτόν το τομέα αναβάλλονται καθώς αναμένεται να προκαλέσουν αναταράξεις.

Τα σενάρια για το τι θα γίνει με τον 13ο και τον 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα είναι τρία.

Το ένα το πιο σκληρό θα επιφέρει την κατάργησή τους που θα σημάνει μια ακόμη μείωση στις αποδοχές της τάξης του 15%.

Το δεύτερο σενάριο μιλά για ενσωμάτωσή τους στους μισθούς του χρόνου, ενώ υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να ακολουθηθεί το “μοντέλο” του δημοσίου με τρία ποσά: 500 ευρώ τα Χριστούγεννα και από 250 ευρώ το Πάσχα και το καλοκαίρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Νέο ΔΕΗ Mini Park στον Δήμο Αμαρουσίου
Η διαμόρφωση του νέου ΔΕΗ Mini Park στο Μαρούσι, περιλαμβάνει νέο αστικό εξοπλισμό, σύγχρονο σύστημα άρδευσης και αναβαθμισμένες υποδομές που ενισχύουν τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια των επισκεπτών
Νέο ΔΕΗ Mini Park στον Δήμο Αμαρουσίου