Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Turkish Airlines: Για 7η χρονιά στηρίζει το επαγγελματικό γκολφ

Turkish Airlines: Για 7η χρονιά στηρίζει το επαγγελματικό γκολφ

Για έβδομη χρονιά, η αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines, στηρίζει το επαγγελματικό τουρνουά γκολφ Turkish Airlines Open 2019, που ξεκίνησε στις 7 Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας, και θα ολοκληρωθεί στις 10 Νοεμβρίου, προσελκύοντας κορυφαίους παίκτες, απ’ όλο τον κόσμο.

Έτσι, αυτές τις ημέρες, στο πολυτελές θέρετρο Montgomerie Maxx Royal Golf Club, διεξάγονται θεαματικοί αγώνες, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από ογδόντα παίκτες του γκολφ. Ανάμεσά τους και παίκτες παγκοσμίου φήμης όπως ο Justin Rose, ο Francesco Molinari, ο Matthew Wallace, ο Padraig Harrington, ο Daniel Willett καθώς και ο Άγγλος γκόλφερ και δύο φορές πρωταθλητής του Turkish Airlines Open 2017 και 2018, Justin Rose.

Σε δηλώσεις του σχετικά με το τουρνουά, ο πρόεδρος της Turkish Airlines, κ. İlker Aycı ανέφερε μεταξύ άλλων: “Με πληθώρα επισκεπτών από όλες τις γωνιές του κόσμου, το έβδομο Turkish Airlines Open για ακόμη μια φορά υπόσχεται να προσφέρει μια λαμπερή, θεαματική γιορτή κι έναν συναρπαστικό διαγωνισμό μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίων αστέρων του γκολφ. Καλωσορίζω όλους τους παίκτες στη χώρα μας και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στο τουρνουά, το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το φιλοξενούμε.”

Να σημειωθεί, ότι η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί πάγια στρατηγική της Turkish Airlines. Έτσι, εκτός από το ετήσιο τουρνουά γκολφ, στηρίζει κι άλλες αθλητικές διοργανώσεις, με το Turkish Airlines EuroLeague και το European Professional Club Rugby, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Ειδικότερα στον τομέα του γκολφ, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, υποστηρίζει το Turkish Airlines Open, το Turkish Airlines Challenge και την ερασιτεχνική ομάδα του Turkish Airlines World Golf Cup.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις