Χρηστικά

Δημόσιο: Μηνιαία αύξηση έως 100 ευρώ στους μισθούς των υπαλλήλων από την άνοιξη του 2025

Την αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων από την άνοιξη του 2025 κατά 100 ευρώ/μήνα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα (7/9/24) από το βήμα της ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, ο κος Μητσοτάκης πως από την άνοιξη, σχεδόν 700.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα αρχίσουν να βλέπουν νέες ετήσιες αυξήσεις οι οποίες, σταδιακά, θα φτάσουν και τα 100 ευρώ τον μήνα.

Έτσι, για παράδειγμα, υπάλληλος του δημοσίου, με 1200 ευρώ μισθό, θα δει τις αποδοχές του να ανεβαίνουν στα 1300 ευρώ.

Η αύξηση αυτή έρχεται μετά το νέο, αυξημένο Ενιαίο Μισθολόγιο το οποίο ισχύει στο Δημόσιο από την 1η Ιανουαρίου του 2024, μαζί και άλλες αυξήσεις σε ειδικές κατηγορίες των δημοσίων υπαλλήλων.   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Χρηστικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Χρηστικά: Περισσότερα άρθρα
Παράταση επιδότησης προσωρινής στέγασης για κατοίκους που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023
Κομβικός όρος για να συνεχιστεί η καταβολή είναι ο δικαιούχος να έχει καταθέσει εμπρόθεσμα αίτηση για Στεγαστική Συνδρομή, αλλιώς η επιδότηση διακόπτεται αυτοδίκαια
Επίσκεψη του Επιτρόπου Γεωργίας της ΕΕ Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι σε περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023.
Υπουργείο Ανάπτυξης: Παράταση ενός μήνα στις επιχειρήσεις για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων στο ΓΕΜΗ
Έως τις 31 Ιανουαρίου 2026 παρατείνεται η προθεσμία για την εγγραφή επιχειρήσεων στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, καθώς και για την ολοκλήρωση ή διόρθωση εκκρεμών καταχωρήσεων και στοιχείων
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος