Κυριακή, 14 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέα Οδός: «Με το Fast Pass Smart πας παντού, τώρα και με έκπτωση από την 1η διέλευση»

Νέα Οδός: «Με το Fast Pass Smart πας παντού, τώρα και με έκπτωση από την 1η διέλευση»

Με δυο νέα προγράμματα που προσφέρουν έκπτωση σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση, σε κάθε σταθμό διοδίων του δικτύου της, εμπλουτίζει η Νέα Οδός, τη συνδρομητική γκάμα της υπηρεσίας ηλεκτρονικής πληρωμής διοδίων Fast Pass Νέα Οδός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα, για τους οδηγούς ΙΧ  στη Νέα Οδό προσφέρεται έκπτωση 10%, σε κάθε διέλευση από σταθμό διοδίων, από την 1η διέλευση και χωρίς κανένα περιορισμό, είτε στον χρόνο τέλεσης είτε στη συχνότητα, ενώ για τους οδηγούς οχημάτων κατηγορίας 3&4, προσφέρεται έκπτωση 5% σε κάθε διέλευση, από την 1η διέλευση και χωρίς κανένα περιορισμό είτε στο χρόνο τέλεσης είτε στη συχνότητα!

Τα δυο νέα αυτά Smart προγράμματα δημιουργήθηκαν με γνώμονα την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών του συνόλου των οδηγών που χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων που λειτουργεί, συντηρεί και διαχειρίζεται η Νέα
Οδός.

Αποδεσμευμένα από τη συχνότητα χρήσης, τα προγράμματα ωφελούν κάθε οδηγό, αφού προσφέρουν πάντα, για όποια διέλευση, από όποιο σταθμό του δικτύου της Νέας Οδού, σταθερή έκπτωση σε συνδυασμό βέβαια με την ευκολία, την ταχύτητα και την άνεση κάθε ηλεκτρονικής διέλευσης. Κανένας χρονικός περιορισμός, καμία ανάγκη συχνότητας. Από την 1 η διέλευση, για κάθε διέλευση σε όλους τους σταθμούς διοδίων του δικτύου της Νέας Οδού.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα νέα προγράμματα, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Fast Pass, ενώ στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, βρίσκεται και το τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών* στα τηλέφωνα:
(α) 22950 26900 (για τον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. δηλαδή για το τμήμα της Αθηνών Θεσσαλονίκης από Μεταμόρφωση Αττικής ως Σκάρφεια Φθιώτιδας)
(β) 2641 306 306 (για τον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός, από Αντίρριο έως Ιωάννινα)

*Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 με 20:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, αν ένας πολίτης είναι ιδιώτης ή ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να πραγματοποιήσει την εγγραφή του τόσο ηλεκτρονικά όσο και τηλεφωνικά, και με την υπηρεσία Call & Courier, να παραλάβει εντελώς δωρεάν, τον πομποδέκτη του σε σημείο επιλογής του.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι στη διάθεσή των πολιτών για άμεση ανανέωση και πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους, καθώς και για πληθώρα επιπλέον υπηρεσιών μέσα από την οθόνη του κινητού τους, βρίσκεται πάντα και η εφαρμογή MyOdos.

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις