Τρίτη, 25 Ιουν.
27oC Αθήνα

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Πόσο κοστίζει η διαμονή σε καταλύματα σε Ύδρα, Σπέτσες, Αίγινα και Πόρο

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος: Πόσο κοστίζει η διαμονή σε καταλύματα σε Ύδρα, Σπέτσες, Αίγινα και Πόρο

Ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα αναμένεται να έχουν τα τέσσερα μεγαλύτερα νησιά του Αργοσαρωνικού το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με έρευνα του newsit  στην πλατφόρμα του Booking για διαμονή.

Συγκεκριμένα, τα νησιά που «εξετάστηκαν» για τις προτιμήσεις του κόσμου στην αργία του Αγίου Πνεύματος ήταν η Αίγινα, η Ύδρα, ο Πόρος και οι Σπέτσες για 3 βράδια από την Παρασκευή 21 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Το μεγαλύτερο ποσοστό πληρότητας παρατηρείται στην Ύδρα, όπου το 88% των καταλυμάτων του νησιού είναι «γεμάτο» για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφήνοντας διαθέσιμα μόνο 27 καταλύματα για κράτηση, σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από το booking.

Ειδικότερα, οι τιμές για κράτηση καταλύματος για τρία βράδια στην Ύδρα κυμαίνονται από 357 ευρώ έως και… 5.436 ευρώ.

Όσον αφορά την Αίγινα, το 76% των καταλυμάτων της φαίνεται πως θα είναι «κατειλημμένο» εκείνες τις ημερομηνίες, όπως και το 75% των καταλυμάτων του Πόρου, έχοντας διαθέσιμα πλέον για κράτηση διαμονής μόνο 100 και 47 καταλύματα αντίστοιχα. Σημειώνεται, ότι για τις Σπέτσες δεν αναφέρονται στοιχεία πληρότητας στην πλατφόρμα του Booking.

Αναφορικά με τον Πόρο, οι τιμές για κράτηση καταλύματος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κυμαίνονται από 192 ευρώ έως 3.728 ευρώ.

Παράλληλα, οι τιμές για κράτηση καταλύματος την ίδια περίοδο στις Σπέτσες κυμαίνονται από 239 ευρώ το φθηνότερο έως 10.527 ευρώ το ακριβότερο.

Τις οικονομικότερες τιμές για κράτηση καταλύματος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σημειώνει η Αίγινα, με τιμές να κυμαίνονται από 155 ευρώ έως 4.161 ευρώ.

 

 

Χρηστικά Τελευταίες ειδήσεις