Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρήστος Σταϊκούρας: Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα – Έχουμε κάνει τα κουμάντα μας

Χρήστος Σταϊκούρας: Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα – Έχουμε κάνει τα κουμάντα μας

«Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν», διαμήνυσε ο Χρήστος Σταϊκούρας από την Πάτρα.  Μιλώντας σε εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΑΠ) της Νέας Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών επισήμανε, παράλληλα, πως «θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχόλησης».

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας την κοπή της πίτας της ΔΕΕΠ Αχαΐας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να είμαστε σύνθετοι, προσεκτικοί και να κάνουμε το βέλτιστο για συνταξιούχους, εργαζόμενους και νέους. Θέλουμε να είμαστε μια ειλικρινής κυβέρνηση που έχει κάνει τα κουμάντα της».

Δείτε βίντεο του pelop.gr:

Επιπλέον ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλές θέσεις απασχόλησης. Είναι εύκολο να λέμε πολιτικά τσιτάτα χωρίς να λογοδοτούμε. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Εμείς λέμε τι μπορούμε και τι όχι και λογοδοτούμε γι’ αυτό. Επειδή εσείς μας έχετε στηρίξει καθημερινά και δίνετε αγώνες. Με ορθολογισμό σας λέω ότι είμαι ρεαλιστικά αισιόδοξος πως το 2022 θα είναι μια χρονιά που θα επιβεβαιωθεί ότι η Ελλάδα αλλάζει και κοιτάει ψηλά».

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν, ο Αχαιός υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξόπουλου, Ιάσωνας Φωτήλας και Άγγελος Τσιγκρής, αυτοδιοικητικά, συνδικαλιστικά στελέχη και μέλη της νεολαίας του κόμματος.

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις