Οικονομία

Ύστατες προσπάθειες για παραμονή της Τρ. Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Πληθαίνουν σταδιακά οι "φωνές" που καλούν την Τρ. Κύπρου όπως αναθεωρήσει την απόφασή της για απόσυρση της μετοχής της από το Χ.Α., ενώ και Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας εξέφρασε την δυσαρέσκειά του.

Ο προβληματισμός του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας επεκτείνεται και σε πρακτικές παραμέτρους, όπως το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος όγκος διαπραγμάτευσης των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου γίνεται τον τελευταίο καιρό στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπου υπάρχει η Κοινή Πλατφόρμα με το Χρηματιστήριο Κύπρου, ενώ γίνεται και επίκληση στις στενότατες οικονομικές και εμπορικές σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

Διαβάστε αναλυτικά στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Grid Telecom και 4iG υπόγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ενίσχυση της ψηφιακής συνδεσιμότητας στα Βαλκάνια
Το MoU στοχεύει στη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Grid Telecom και της 4iG IDI, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις συζητήσεις τους, με την αξιοποίηση περαιτέρω συνεργειών
Grid Telecom και 4iG υπόγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ενίσχυση της ψηφιακής συνδεσιμότητας στα Βαλκάνια