Δευτέρα, 6 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Έκλαψε ο Κλούνεϊ με την ομιλία Σαμαρά για τα Ελγίνεια!

Πάμε Λουκέτο Live: Έκλαψε ο Κλούνεϊ με την ομιλία Σαμαρά για τα Ελγίνεια!

Έκλαψε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στους 28 υπουργούς Οικονομικών (Ecofin) στο Μουσείο της Ακρόπολης, με τα οποία όχι μόνο ζήτησε αλλά απαίτησε οι Εγγλέζοι να επιστρέψουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα.

Οι δύο άνδρες είχαν επικοινωνία μέσω Skype το πρωί και ο Κλούνεϊ ήθελε να αγκαλιάσει έστω και από το λάπτοπ τον πρωθυπουργό μας, για την ιστορική ομιλία του στους εμβρόντητους ξένους ηγέτες.

Όσοι δεν έχετε πληροφορηθεί τι φώναξε, πρέπει να ντρέπεστε:

“Ο κόμης του Έλγιν, αφαίρεσε περισσότερα από το ήμισυ των γλυπτών. Μερικά από αυτά τα πήρε από το έδαφος. Μερικά τα γκρέμισε από τον ίδιο το ναό!Να τα γυρίσουν πίσω αμέσως ” είπε αποφασιστικά και πέταξε κι ένα πιάτο κάτω και το έκανε θρύψαλα.

Ο Κλούνεϊ ζήτησε να απαγγείλει αυτός τον επίλογο της ανεπανάληπτης ομιλίας του πρωθυπουργού μας.

“Τα κλεμμένα μάρμαρα εξακολουθούν να λείπουν από τον τόπο τους και από τις καρδιές μας”, είπε με εκπληκτικό τρόπο, με ερμηνεία για σίγουρο Όσκαρ ο Κλούνεϊ, ενώ ότι έκλαιγε συνέχεια το είπαμε από την αρχή.

Ο Κλούνεϊ έρχεται εκτάκτως αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα για να φωτογραφηθεί μαζί με τον κ. Σαμαρά ντυμένοι με χλαμύδες στην Ακρόπολη.

Ζήτησε όμως να είναι στη φωτογράφιση και η Όλγα Κεφαλογιάννη γιατί την έχει καψουρευθεί και γι αυτό κάνει όλη αυτή τη φασαρία.

Φυσικά το αίτημά του έγινε αποδεκτό και ο Τζορταζ Κλούνει ξανάκλαψε από τη μια χαρά που του ήρθε μετά την άλλη.

Κρατάμε μικρή επιφύλαξη όμως αν θα πάρουμε τελικά τα αγάλματα, γιατί με δηλώσεις του ο Νίκος Δήμου είπε ότι τα μάρμαρα ανήκουν στην Τουρκία, από όπου τα έκλεψε ο Κολοκοτρώνης κι έκανε Τούρκο τον πρωθυπουργό μας και τον Κλούνεϊ να ξαναβάλει τα κλάματα από τα απίστευτα που άκουγε!

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε