Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Έκλεψαν τα αγγλοελληνικά λεξικά του Τσίπρα! – Κινδυνεύει να μη γίνει το ντιμπέιτ

Πάμε Λουκέτο Live: Έκλεψαν τα αγγλοελληνικά λεξικά του Τσίπρα! – Κινδυνεύει να μη γίνει το ντιμπέιτ

Έκλεψαν τη νύχτα δεκάδες αγγλοελληνικά λεξικά από το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μη γίνει το ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων της Κομισιόν την Πέμπτη το βράδυ!

Ευτυχώς σε ώρα που δεν ήταν ο πρόεδρος του Σύριζα στην κατοικία του ή κάποιο άλλο οικογενειακό πρόσωπο, μπήκαν οι διαρρήκτες και είχαν στόχο τα αγγλοελληνικά λεξικά στα οποία έχει πέσει με τα μούτρα ο Τσίπρας, για να καλυτερέψει λίγο τα αγγλικά του ενόψει του κρίσιμου ντιμπέιτ.

Ετσι χωρίς ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του, ο Τσίπρας είναι ανάστατος και γιατί διακόπτεται το διάβασμα και ούτε την Πέμπτη μπορεί να τα πάρει μαζί του.

Αυτό γιατί οι άλλοι υποψήφιοι για να εξουδετερώσουν τη δημοφιλία του Αλέξη, έχουν συμφωνήσει να μιλάνε στο ντιμπέιτ με πολύ δύσκολες αγγλικές λέξεις και ο κ. Τσίπρας θα υποχρεώνεται να προστρέχει στο λεξικό για μετάφραση.

Χωρίς τα λεξικά του για διάβασμα μέχρι την Πέμπτη το βράδυ για τα τελευταία διαβάσματα και χωρίς τα λεξικά κοντά του, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι διατεθειμένος να πάει στο ντιμπέιτ για τον πρόεδρο της Κομισιόν για να αντιμετωπίσει τους Γιούνκερ, Σούλτς και τους άλλους.

Για την κλοπή των αγγλοελληνικών λεξικών γίνονται έρευνες από την Αστυνομία και πρώτος ύποπτος θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με δεύτερο επικρατέστερο τον Γιούνκερ, ότι έκαναν αυτοί τη βρωμοδουλειά!

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε