Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο LIVE: Έκτακτο δελτίο καταστροφών διάβασε ο Βενιζέλος έξω από το εκλογικό τμήμα!

Πάμε Λουκέτο LIVE: Έκτακτο δελτίο καταστροφών διάβασε ο Βενιζέλος έξω από το εκλογικό τμήμα!

Κατά την έξοδό του μόλις ψήφισε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος αντι δηλώσεων διάβασε το έκτακτο δελτίο καταστροφών που ισχύει για την 26η Μαΐου, αν δεν πάρει η Ελιά, το ποσοστό που θέλει.

Το έκτακτο δελτίο καταστροφών που διάβασε ο Βενιζέλος γράφει τα εξής:

“Τοπικές ακρίδες θα πέσουν  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βορειοδυτικά και τα υπόλοιπα ορεινά . Τυφώνες έντασης τοπικά ως 16  μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Αναλυτικά, σε Μακεδονία και Θράκη θα έχουμε κατακλυσμό του Νώε,  αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές από βατράχια και σποραδικούς  σεισμούς  στη δυτική Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών, που από τον χαλασμό του κόσμου θα γίνουν πεδινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από – 110  έως 243  βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά η μεγίστη 3000  με 5000 βαθμούς η χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο θα  πέσουν  κροκόδειλοι όμως μόλις φτάνουν κάτω, θα τους τρώνε  λευκοί καρχαρίες ή  ροζ καρχαρίες .

Στα νότια λίγες καταστροφές  παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, με Τυφώνες   βροχές κυρίως στα ορεινά.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα σημειωθούν παροδικοί κατακλυσμοί  του Νώε , με πιθανότητα για ασθενείς συντέλειες του κόσμου.”

Στην Αττική  τσουνάμι , παροδικά αυξημένα   το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα  να πέσει ο Γκοτζίλα και ο Βενιζέλος και δεν  μείνει κολυμπηθρόξυλο .

Μετανοείτε”.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε