Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο LIve: Έκτακτο: Η σύζυγος Σαμαρά του άνοιξε το κεφάλι, για το καμάκι στην αστυνομικίνα!

Πάμε Λουκέτο LIve: Έκτακτο: Η σύζυγος Σαμαρά του άνοιξε το κεφάλι, για το καμάκι στην αστυνομικίνα!

Περνούσα έξω από το σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 34, όταν άκουσα άγριες φωνές από μέσα. Φοβήθηκα. Ξέρω ότι είναι το σπίτι του πρωθυπουργού και αναρωτήθηκα : “Τι έγινε; “.

Είδα και τους φρουρούς να τρέχουν μέσα και τα πιο άσχημα πέρασαν από το μυαλό μου. Άκουγα να σπάνε κι αντικείμενα, πιάτα – ποτήρια τέτοια και καταμπερδεύτηκα. Είδα και τους φρουρούς που είναι φίλοι μου Παναθηναϊκάκηδες και με καθησύχασαν.

Δεν είναι τίποτα, μου είπαν ήρεμα.
Τι έγινε;
Μπες σε ένα σάιτ και διάβασε.

Μπήκα, πού αλλού, στο Newsit για να το διαφημίσω τώρα και διάβασα το εξής ρεπορτάζ και θα συνεχίσω μετά, τη συνέχεια που είναι εκπληκτική.

“Ψηλή, μελαχρινή, εντυπωσιακή και… ένστολη! Αστυνομικός της Βουλής τράβηξε πάνω της τα βλέμματα μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας όταν ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς “θαμπώθηκε” από την ομορφιά της!

Ο Αντώνης Σαμαράς πλησίασε την όμορφη αστυνομικό και εκείνη του συστήθηκε. Ο πρωθυπουργός ρώτησε τη Νικολέττα από που είναι κι εκείνη του απάντησε πως η καταγωγή των γονιών της είναι από τη Θεσσαλονίκη και τα Φάρσαλα.

Όπως καταλαβαίνεται, η ωραία Νικολέττα δέχτηκε τα πειράγματα των κοινοβουλευτικών συντακτών που ήταν παρόντες. Δεν τους ξέφυγε το γεγονός πως τα νύχια της ήταν βαμμένα μπλε! «Τυχαίο;» τη ρωτούσαν. Μετά την ρώτηςε . αν πρόκειται να αφήσει τη Βουλή για το Μαξίμου.

«Δεν αφήνω τη Βουλή» τους απαντούσε εκείνη με χιούμορ.”.

Έφαγε λοιπόν μεγάλη χυλόπιτα ο Σαμαράς, αλλά άντε να αντέξει μετά την επίθεση που του έκανε η συζυγός του Γεωργία, που είναι πολύ ευγενική κυρία, τη γνωρίζω κι αυτή αλλά δεν άντεξε η γυναίκα το γκομενοκαμάκι του Αντωνάκη.

Κι άρχισε να του ρίχνει το ένα αντικείμενο μετά το άλλο και διαδραματίστηκαν σκηνές ελληνικής ταινίας , με τον Σαμαρά να κρύβεται κάτω από το τραπέζι.

Οι φωνές της Γεωργίας ακούγονταν εκατοντάδες και χιλιάδες μέτρα μακριά. Μέχρι την ταβέρνα του “Βασίλη” και τον Βάρσο. Πετάχτηκαν έξω από το “Αμος” και ο Μπασινάς, με τον Νικοπολίδη και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο που έπιναν καφέ μαζί με μένα, μέχρι που έφυγα εγώ.

Σας λέω τόσες λεπτομέρειες για να το πιστέψετε ότι αυτά που σας περιγράφω τώρα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι αυτά τα κρυόπλαστα και τρολ που γράφω σε αυτή την στήλη.

Λοιπόν: δεν πέρασε έτσι το πρωθυπουργικό καμάκι στην αστυνομικίνα. Οι φίλου οι φρουροί, μου το είπαν και αυτό εμπιστευτικά. Το κεφάλι του Σαμαρά είναι μπανταρισμένο. Αν δεν τον δείτε δύο τρεις μέρες στην τηλεόραση, εσείς ξέρετε τι έχει συμβεί.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε