Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Επιχείρηση “Απλωμένα χέρια” και “ανοιχτά στόματα”

Πάμε Λουκέτο Live: Επιχείρηση “Απλωμένα χέρια” και “ανοιχτά στόματα”

Ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας έστειλαν κατεπείγον έγγραφο στην διεθνή επιτροπή που έβγαλε μόλις 10η χώρα την Ελλάδα στην εξαθλίωση.

Συνόδευαν την επιστολή μαζί με τα απλωμένα χέρια, τα επεισόδια και το ποδοπάτημα σε Κολωνό και πολλές άλλες περιοχές της Αθήνας, για μία σακούλα φρούτα η λαχανικά.

Δεν μπορεί να γίνονται τέτοιες σκηνές εξαθλίωσης και να βγάζουν την Ελλάδα μας 10η στην γενική κατάσταση. Πρώτοι πρέπει να είμαστε με διαφορά, τονίζουν πρωθυπουργός και υπουργός Οικονομικών.

Η χειρότερη μνημονιακή εικόνα είναι τα απλωμένα χέρια για διανομή τροφίμων. Στην τρόικα δεν αρέσει αυτή η εικόνα με τα χέρια. Θέλει να τα κόψει.

Πένθιμο κλίμα γενικά στο Μαξίμου στο Μαξίμου γιατί η Ελλάδα αναδείχτηκε μόλις η 10η πιο εξαθλιωμένη χώρα στον κόσμο. Ο Σαμαράς έβαλε κατσάδα στους υπουργούς να μπούμε σύντομα τουλάχιστον στην 5άδα. Γι αυτό έγιναν σήμερα αυτές οι ομηρικές και τραγικές μάχες για μία σακούλα η λαχανικά, για να ανέβουμε στην κατάταξη.

Στον λεγόμενο «δείκτη δυστυχίας» μάς έφαγαν λάχανο και είναι στην πρώτη τριάδα η Βενεζουέλα, το Ιράν και η Σερβία.

Ο πρώτος βέβαια που έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη Βενεζουέλα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας. Τονίζει δε σε αυτό ότι σύντομα θα δημιουργήσει κι αυτός τη Βενεζουελλάδα.

Απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, όχι να μοιράσουν φρούτα, αλλά προχθές να κρεμάσουν εσώρουχα έξω από τη Βουλή. Επειδή όμως σεβάστηκαν τον χώρο κρέμασαν εκλεκτά προϊόντα τηλεμάρκετινγκ, όπως πρίτι μπρα και το καλσόν που δεν σκίζεται με τίποτα.

Οι μόνοι που δεν έχουν διαμαρτυρηθεί ακόμα και δεν έχουν κάνει διαδήλωση έξω από τη Βουλή είναι οι παραγωγοί της έξυπνης σήτας.

Μην σκεφτούμε τι ποδοπάτημα έχει να πέσει όταν μοιράσουν την έξυπνη σήτα στις γειτονιές.

Η περίπτωση της Τετάρτης με τα φρούτα και τα λαχανικά, δεν είναι «Απλωμένα χέρια», αλλά «Ανοιχτά στόματα», λένε Σαμαράς και Στουρνάρας στην επιστολή τους και πρέπει οπωσδήποτε να μας κατατάξουν στην πρώτη θέση στην εξαθλίωση παγκοσμίως και με διαφορά .

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε