Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Έρχονται χιλιάδες Αμερικανοί τουρίστες για να ζήσουν τους ακρωτηριασμούς από βαρελότα στην Οία!

Πάμε Λουκέτο Live: Έρχονται χιλιάδες Αμερικανοί τουρίστες για να ζήσουν τους ακρωτηριασμούς από βαρελότα στην Οία!

Πλήθος τουριστών εισρέουν από το πρωί στην Ελλάδα, για να απολαύσουν το θέαμα, μετά την είδηση ότι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν στην Οία της Σαντορίνης αμέσως μετά το “Χριστός Ανέστη” άγνωστος πέταξε αυτοσχέδιο βαρελότο στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου.

Πρόκειται για 3 Αμερικανούς (51, 53 και 54 χρόνων ) οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά στο σώμα. Ένας μόνον 50χρονος Έλληνας τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια ενώ πιο ελαφρά δυστυχώς τραυματίστηκε ένας 23χρονος Ελληνας και δύο Κύπριοι 24 και 27 χρόνων, που δεν τους άρεσε το νησί τους και ήθελαν να κάνουν ανάσταση θεαματική με βαρελότα, δακρυγόνα , φις φις και όλμους 105 χιλιοστών.

Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό η είδηση και κατά μιλιούνια σπεύδουν οι Αμερικανοί στα ταξιδιωτικά πρακτορεία να προλάβουν την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα, ενώ τους πληροφόρησαν ότι βεγγαλικά και βαρελότα που μπορούν να σου βγάλουν το μάτι κσι να σου κόψουν το χέρι ή´ το πόδι θα υπάρχουν μέχρι την Τετάρτη του Αγίου Γεωργίου που ψήνουν αρνιά για τον Τροπαιοφόρο.

Οι τρεις Αμερικανοί και ο 50χρονος Ελληνας μεταφέρθηκαν αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια με ιδιωτικό αεροπλάνο διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και μετέφεραν τις εμπειρίες τους από το Ελληνικό βροντερό Πάσχα.

Η κυβέρνηση δεν περίμενε τέτοιο μαζικό κύμα εισροών τουριστών αυτη τη μέρα και αμέσως το Βροντάδο ανακηρύχτηκε Πολιτιστική και Εκρηκτική πρωτεύουσα της Ευρώπης που έχει την προεδρία αυτό το εξάμηνο!´

Έχει δοθεί αλμπέρτ αλέρτ, αφού από την Παρασκευή το βράδυ έχουν χαθεί συνολικά 38 αριστερά γόνατα , 234 μάτια, 342 αριστερά πόδια Ελλήνων αλλά κυρίως ξένων πιστών, κάτι που έχει προκαλέσει και το σημερινό τουριστικό βροντώδες κύμα τουριστών.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε