Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο LIVE: Η αρπαχτή και το σαξές στόρι των ξενοδόχων

Πάμε Λουκέτο LIVE: Η αρπαχτή  και το σαξές στόρι των ξενοδόχων

Ξέρετε κανέναν που να παίρνει αύξηση αυτή την εποχή; Μα, τι όχι; Υπάρχει ο κλάδος των ξενοδόχων που στο πι και φι έβαλαν τις τιμές των δωματίων τους μέχρι 91% πάνω και σπάνια βρίσκεις αύξηση μόνο 30-35%.

Πίστεψαν κι αυτοί ότι θάρθουν 20.000.000 τουρίστες και έστειλαν μονομιάς τις τιμές στον θεό. Η αρχή έγινε από του Αγίου Πνεύματος και μέχρι να φτάσουμε στο 15αύγουστο οι τιμές αναμένεται να  ανέβουν 1700% – 1835%.

Φυσικά τα έξοδα των διαφόρων τουριστικών  συγκροτημάτων είναι μειωμένα κατά 91%,  με εποχικούς εργαζόμενους με μιςθούς πείνας και λόρδας.   

Δεν ξέρω αν φέτος θα έρθουν 20.000.000 τουρίστες. Του χρόνου με αυτές τις συνθήκες αποκλείεται να έρθουν πάνω από 20 ( χωρίς τα μηδενικά δηλαδή).

Φυσικά οι Ελληνες ,πλην ελαχιστοτάτων,  θα βλέπουν τις θάλασσες με κυάλια. Πού να γεμίσουν τις μπαταρίες τους; Ούτε την μπαταρία του κινητού δεν θα προλαβαίνουν να γεμίσουν.

Στο  Ημεροβίγλι, παρουσιάζεται σε σχέση με τον περυσινό Ιούνιο αύξηση των μέσων ξενοδοχειακών τιμών κατά 95%. Η μέση τιμή διανυκτέρευσης για τον Ιούνιο αγγίζει τα 501 ευρώ. Το θέμα εδώ δεν είναι τα 500 ευρώ , αλλά το 1.  

Πολύ μεγάλη είναι η άνοδος των τιμών και στην Ίο με 48%  αύξηση , γιατί ακρίβηναν τα βράχια.

Τέλος στην   πανέμορφη Αθήνα, ενδιάμεσο σταθμός για αρκετούς τουρίστες,  η  αύξηση  φτάνει μόνο  το 35%. Ξεφτίλα δηλαδή. Ούτε τα λουκέτα στα μαγαζιά δεν αξίζει να δεις με τέτοια αύξηση μόνο.

Βουρ στα λεφτά λοιπόν. Ναι ζούμε το  σαξές στόρι και την αρπαχτή των ξενοδόχων αυτό το καλοκαίρι.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε