Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Η αστροναύτης από την …. Καλαμάτα, που θα πάει στον Άρη και η selfie του πρωθυπουργού!

Πάμε Λουκέτο Live: Η αστροναύτης από την …. Καλαμάτα, που θα πάει στον Άρη και η selfie του πρωθυπουργού!

Κάτι συμβαίνει με τις “τυχαίες συναντήσεις” του Σαμαρά, που όλο και γίνονται μετά θέμα στις ειδήσεις και τα σάιτ.

Σήμερα είχαμε καινούριο ” κρούσμα” που θα το αναλύσουμε σε λίγο.

Εχουν προηγηθεί διάφορα περιστατικά όπως:

1. Ο 13χρονος που έδωσε το μετάλιό του στον πρωθυπουργό έξω το Μέγαρο Μουσικής, γιατί… έβαλε πετρέλαιο στο κολυμβητήριο.
2.Η δίμετρη αστυνομικίνα που της έκανε καμάκι έξω από τη Βουλή.
3. Η τουρίστρια που τον ρώτησε στο Σύνταγμα σε ποια οδό είναι και στο τέλος βρέθηκαν αγκαλιασμένοι και ποιος ξέρει τι άλλο μετά.
4, Ο περιπτεράς που του πρόσφερε παγωτό,καθώς πήγαινε ποδαράτος στο Μαξίμου. Το παγωτό- ξυλάκι ήταν παγωτό της εταιρίας “ΦΕΒΓΑ”.

Σήμερα είδαμε τον Σαμαρά σε selfie, στην πτήση για Μυτιλήνη, όπου κάθισε στην οικονομική θέση, για να δείξει ότι ταξιδεύει σαν κοινός θνητός και όχι σε μπίζνες.

Όλως τυχαίως κάθισε δίπλα του μία κυρία – δεσποινίδα και όχι ο Κεδίκογλου που κάθεται τις άλλες φορές. Την άφησε ευχαρίστως η σσφάλειά του να καθίσει για τις ανάγκες της σκηνοθεσίας και τράβηξε την selfie που βλέπετε, που έχωσαν τη φάτσα τους και δύο τουρίστες που μάλλον είναι ηθοποιοί κομπάρσοι που συμμετείχαν στο γύρισμα.

Αποφάσισε λοιπόν η κυρία – δεσποινίς να εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και να βγάλει μια selfie με τον πρωθυπουργό. Την οποία και ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Το ζουμί όλο είναι για την φωτογράφο. Είναι η κυρία – δεσποινίδα Χριστίνα Γιαννόπαπα Κατριβάνου, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Η δεύτερη ιδιότητά της είναι όλα τα λεφτά. Είναι… αστροναύτης!

Το “Λουκέτο” έκανε περαιτέρω ρεπορτάζ και ανακάλυψε ότι η κ. Κατριβάνου είναι αστροναύτης στο… Διαστημικό Κέντρο της Καλαμάτας, που γίνεται εκει! Θα είναι μάλιστα η πρώτη γυναίκα που θα πατήσει στον Άρη μέσω Καλαμάτας, πατρίδας του πρωθυπουργού!

Σωστά λοιπόν δόθηκε δημοσιότητα στη selfie γιατί δεν είναι- προς θεού- όλη αυτή η ιστορία για διαφήμιση του Σαμαρά, αλλά της αστροναύτισσας από την Καλαμάτα που θα καρφώσει στον πλανήτη Άρη τη σημαία της Νέας Ελλάδας.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε