Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Η Καλομοίρα και η κακομοίρα η Εθνική ομάδα

Πάμε Λουκέτο Live: Η Καλομοίρα και η κακομοίρα η Εθνική ομάδα

Ήταν σούπερ έκπληξη που τραγούδησε – έψαλλε η Καλομοίρα τον εθνικό μας ύμνο πριν από τον αγώνα με τη Νιγηρία 0-0, στον αγώνα που έγινε τα ξημερώματα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ.

Οι παίκτες μας ξαφνιασμένοι αλλά συγκινημένοι σιγοτραγουδούσαν. Τι να κάνουν οι κακόμοιροι. Τέτοια καραγκιοζιλίκια τους έκαναν και το 1994 στο Παγκόσμιο Κύπελλο των ΗΠΑ και αρπάξαμε ένα συνολικό 10-0 ξεγυρισμένο.

Οι διεθνείς μας όπως ήταν παραταγμένοι ζήτησαν να πει η Καλομοίρα και το secret cobination για να το χορέψουν , αλλά δεν τους έγινε η χάρη.

Ο Σάντος ξάφνιασε γιατί παρέταξε στην αρχική 11άδα , δέκα παίκτες που δεν ξεκίνησαν στο άλλο φιλικό με την Πορτογαλία, που είχε λήξει πάλι 0-0. Ξεκίνησε μόνο ο Κώστας Μανωλάς , αλλά αυτό μπέρδεψε τον εκφωνητή που τον έλεγε συνέχεια Στέλιο Μανωλά. Αυτό ήταν σωστό το 1994, αλλά το 2014 λάθος.

Η Εθνική ξάφνιασε επίσης γιατί ήταν πολύ ζωηρή και γρήγορη. Γι αυτό ο Σάντος προσπάθησε να ανακόψει τον φρενήρη ρυθμό της βάζοντας τον Τζιόλη γύρω στο 65´ και εν μέρει τα κατάφερε.

Με το 0-0 η Εθνική ομάδα διατήρησε το σερί των μηδέν τερμάτων που έχει πετύχει στους αγώνες της στις ΗΠΑ και ελπίζει να το διατηρήσει στο σαββατιάτικο αγώνα με τη Βολιβία στο Νιού Τζέρσεϊ.

Φανταστικός ο Φετφατζίδης, που έδειξε όπως και οι Καραγκούνης – Κονέ ότι δικαιούνται θέση στην αρχική 11άδα. Πολύ καλός και ο Κατσουράνης στον πάγκο.

Κορυφαία πάντως η Καλομοίρα που έκλεισε θέση και για τη Βραζιλία να λέει τον Εθνικό Ύμνο σε όλους τους αγώνες μας.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε