Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Η μεγελοιώδης παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2014

Πάμε Λουκέτο Live: Η μεγελοιώδης παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2014

Κυρίες και κύριοι, γεια σας. Παρακολουθείτε απευθείας και πρώτοι από όλους από τον προ του Αγνώστου Πλεονάσματος Χώρο την παρέλαση της 25ης Μαρτίιου 2014, που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Ένωσης Λαθρεμπόρων Ελλάδας

Πλήθος κόσμου δεν παρακολουθεί την παρέλαση γιατί απαγορεύεται η προσέλευσή του.

Το μετρό Συντάγματος είναι κλειστό βέβαια και μπορείτε να εξυπηρετηθεί τε από τα μετρό Θεσσαλονίκης, Σόφιας, Παρισίων ( στάση Άιφελ) και Λονδίνο (στάση εκεί κοντά που πλακώθηκε ο Αδωνης).

Απέναντι ακριβώς από την εξέδρα των επισήμων βρίσκονται όσοι εξασφάλισαν τις πολύτιμες προσκλήσεις, δηλαδή αστυνομικοί με πολιτικά που τις πουλάνε στη μαύρη αγορά. Η τιμή τους έχει φτάσει στα 8900 ευρώ , είναι ανώτερη δηλαδή από τα εισιτήρια Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν, όπως προβλέπουμε να είναι ο τελικός.

Στην εξέδρα ευθυτενής θα παρακολουθήσει την παρέλαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που τον βλέπουμε κιόλας να στέκεται όρθιος και αυτό το συγκλονιστικό στοιχείο ενδυναμώνει την πεποίθηση για ισχυρές Ενοπλες Δυνάμεις και ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να επιτελέσει και για άλλα 20 χρόνια τα καθήκοντά του. Μοναδικές στιγμές, κυρίες και κύριοι, και συγκινητικές.

Φορτισμένος με μπαταρίες Γερμανός στο τέλος της παρέλασης θα ρίξει ένα λογίδριο κατά των Γερμανών και της τρόικα.

Και να, αρχίζει η πολυαναμενόμενη παρέλαση. Προπορεύονται οι ένστολοι που τόσος λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες. Κραδαίνουν γκλομπ και αποθεώνονται από το Νίκο Δένδια.

Μετά τους ένστολους ακολουθούν οι εξαθλιωμένοι, αυτοί που δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε ένα ρούχο. Θράσειν δει πείνας, όταν τρόικα εστί, όπως γράφει στα απομνημονεύματά του ο Μακρυγιάννης και τον κάναμε στάση τρόλεϊ.

Ακολουθούν οι γυναίκες του αγώνα. Τα έδωσαν όλα για ένα ληγμένο προϊόν στα σουπερμάρκετ και καταχειροκροτούνται. Οταν μπορουν και πάνε σε σούπερ μάρκετ φοράνε τα καλύτερά τους είναι σαν εορταστική έξοδος. Δικαιολογημένα αποθεώνονται αγαπημένοι τηλεθεατές της ΔΤ.

Βλέπουμε τώρα να ξεπροβάλλουν κούτσα κούτσα οι ανάπηροι των Μνημονίων. Αυτούς που θέρισαν οι μνημονιακές πολιτικές. Δικαιολογημένα κερδίζουν στην εξέδρα το πιο θερμό χειροκρότημα από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα, που είναι πολύ συγκινημένοι με το επίτευγμά τους και ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλό τους.

Και όχι μόνο… Ποιον να πρωτοθυμηθούμε.. Ευάγγελος Βενιζέλος , Λουκάς Παπαδήμος, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αδωνης Γεωργιάδης όπως μου σφυρίζουν από το κοντρόλ.

Η σειρά των υποβρυχίων. Από υποβρύχια, άλλο τίποτα. Προηγείται το γερμένο υποβρύχιο και ακολουθούν τα υποβρύχια Βενιζέλου-Αβραμόπουλου. Τα υποβρύχια έπαιξαν μεγάλο ρόλο το 1821 στο Τεπελένι και την Αράχωβα, αλλά δεν συγκρίνοντα βέβαια με τον ρόλο των υποβρυχίων στις μίζες και τις ρεμούλες της σύγχρονης εποχής.

Και να, η μεγάλη στιγμή, το κλου της παρέλασης. Υστερα από 5 χρόνια παρελαύνουν στην Αθήνα τα τανκς που τόσο μεγάλο ρόλο έπαιξαν σε όλα τα πραξικοπήματα.

Ταυτόχρονα τον ουρανό σχίζουν 320 Μπόινγκ, με επικεφαλής το Μπόινγκ που χάθηκε στη Μαλασία και γράφουν στον εναέριο χώρο τις λέξεις SUCCESS STORY.

Με συγχωρείτε κλαίω από τη συγκίνηση δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο με τη μετάδοση της μεγελοιώδους παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2014.

Κλάψτε και εσείς όλοι για τη μοίρα σας αγαπητοί τηλεθεατές. Αχχχχχ!

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε