Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Η Μενεγάκη ποδοπατήθηκε στη λαϊκή αγορά στον Κολωνό!

Πάμε Λουκέτο Live: Η Μενεγάκη ποδοπατήθηκε στη λαϊκή αγορά στον Κολωνό!

Χρεοκοπήσαμε οριστικά, αφού η Ελένη Μενεγάκη εκεί που πήγαινε για ψώνια στο Κολωνάκι και σήκωνε τα μαγαζιά, σήμερα το πρωί πριν από την εκπομπή της πήγε στη λαϊκή αγορά του Κολωνού!

Στριμώχτηκε και ποδοπατήθηκε για να πάρει μια δωρεάν σακούλα λαχανικά από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών που είχε μέσα μπρόκολα, πράσα, κουνουπίδι, παντζάρια, πατάτες, σέλινο, σκόρδα και βλήτα.

Τι ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα μάς καπανάνε ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας. Οταν βλέπεις τη δημοφιλέστερη παρουσιάστρια να ποδοπατιέται για λίγα βλήτα, λες πάει βουλιάξαμε.

Πολλοί και πολλές δεν σεβάστηκαν την κατάσταση και έκαναν μάλιστα πλάκα στη Μενεγάκη ότι θέλει να πάρει βλήτα γιατί είναι βλήτο και η ίδια.

Αλλοι και άλλες όμως ποδοπατήθηκαν για να πάρουν ένα αυτόγραφο από τη Μενεγάκη, χειρότερο από το ποδοπάτημα και από την σακούλα με τα φρούτα ή τα λαχανικά.

Το κακό φαινόταν ότι ερχόταν από το Σάββατο όταν η Ελένη Μενεγάκη αντί για την Κηφισιά που τη σήκωνε από τα ψώνια πήγε στα Μελίσσια, από όπου και η φωτό από το ρεπορτάζ του tlife.gr.

Η Μενεγάκη πάντως δεν καταλάβαινε τίποτα από τον συνωστισμό στη λαϊκή. Σκούνταγε τους άλλους όπως σκουντάει τους καλεσμένους στις εκπομπές της.

Έδειχνε όμως τις καταβολές της στον Κολωνού αφού ζητούσε από τους παραγωγούς της λαϊκής αβοκάντο, ανανά, μάνγκο , στράνμπερι και φρούτα του πάθους.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε