Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ίτε καναπέδες Ελλήνων!

Πάμε Λουκέτο Live: Ίτε καναπέδες Ελλήνων!

Κανονικά θάπρεπε να είμασταν σήμερα 1.000.000 – 2.000.000 άτομα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, Κλαυθμώνος, Ομόνοια ήρεμα και ειρηνικά βέβαια λέγοντας τα συνθήματα που έπρεπε. Μην πω όμως πόσοι θα είμαστε – είσαστε τελικά. Το ξέρετε άλλωστε.

Οι κυριότεροι λόγοι που δεν πάμε στις διαδηλώσεις είναι οι εξής:

Επρεπε οι συγκεντρώσεις να έχουν χορηγό. Χορηγό εταιρία ή κατάστημα με καναπέδες. Θα τους βάζαμε από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια και βάλε και καθόμασταν σ´ αυτούς και θα ξεκουνάγαμε τον κώλο μας από τους δικούς μας καναπέδες

Καναπεδάτοι λοιπόν θα απολαμβάναμε τη συγκέντρωση και καλύτερο να βάζαμε και γιγαντοοθόνες να μη χάναμε το πρωινό πρόγραμμα Παπαδάκη κλπ και Μενεγάκη αν τραβούσε το πράμα.

Και εμείς θα κερδίζαμε από τους καναπέδες και οι εταιρίες και τα καταστήματα θα κέρδιζαν από τη διαφήμιση που θα γίνονταν.

Ανά είκοσι λεπτά πχ θα γίνονταν διάλλειμα στη συγκέντρωση και θα παίζονταν διαφημίσεις για την ΙΚΕΑ . Πχ : ” Ωραία – ωραία στη συγκέντρωση – μόνο με ΙΚΕΑ”
Και για τις άλλες εταιρίες βέβαια συνθήματα: “Media strome – κι ας μην έχουμε να τρώμ”.

Αμφιβάλλει κανένας ότι σε ένα τέτοιο καναπεδάτο περιβάλλον θα ξεκολάγαμε από τους δικούς μας καναπέδες;

Κι αν έρχονταν τα ΜΑΤ θα ξηλώνουμε τους καναπέδες, αυτοί με τα κλόμπ εμείς τις σανίδες από τους καναπέδες θα τους κάναμε μαύρους στο ξύλο.

Κι όλοι μαζί στο τέλος της καναπεδάτης διαδήλωσης θα φωνάζαμε και θα ζητωκραυγάζαμε “Ιτε καναπέδες Ελλήνων”.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε