Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Καταργείται ο ΟΑΕΔ μετά την εξαφάνιση της ανεργίας!

Πάμε Λουκέτο Live: Καταργείται ο ΟΑΕΔ μετά την εξαφάνιση της ανεργίας!

Δημιουργούνται 12.000.000 νέες εργασίες με τις προεκλογικές υποσχέσεις Σαμαρά – Βενιζέλου. Μέχρι χθες το αποτέλεσμα ήταν 770.000 νέες θέσεις εργασίας από τον κ. Σαμαρά και 930.000 θέσεις μόνο από τον κ. Βενιζέλο.

Το πρωί σήμερα ανέβασαν τον αριθμό των νέων θέσεων εργασίας σε 12.000.000 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας , που είναι μία μετριοπαθής πρόβλεψη.

Οι άνεργοι είναι 3.000.000 άτομα, άρα από το πρωί σήμερα βάσιμα ελπίζουμε δημιουργούνται 4 θέσεις εργασίας για μία ανεργίας.

Δουλεύοντας 56 ώρες εργασίας κάνεις και τις τέσσσερις δουλιές και γίνεσαι και υποψήφιος και για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο Αλέξης Τσίπρας από την άλλη πλευρά θα δώσει πιο υπαρκτά πράγματα. Μετά το δωρεάν ρεύμα, σήμερα ανακοινώνει το δωρεάν κινητό με δωρεάν 1500 λεφτά προς κάθε πάροχο.

Από δουλιές πάντως άλλο τίποτα με τις 12 εκ.,νέες θέσεις εργασίας. Έρχονται εργάτες από την Ελβετία , την Ιαπωνία κλπ να πιάσουν δουλειά που σε συνδυασμό με το δωρεάν ρεύμα και το δωρεάν κινητό θα κάνουν υπεράνετη τη ζωή τους.

Η εξαφάνιση της ανεργίας προκαλεί άλλα προβλήματα, γιατί πρέπει πχ να απολυθούν όσοι εργάζονται στον ΟΑΕΔ γιατί δεν θα έχουν αντικείμενο να απασχοληθούν

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε