Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live – Μπερλουσκόνι: Εγώ θα ήθελα να ήμουν Μαρινάκης!

Πάμε Λουκέτο Live – Μπερλουσκόνι: Εγώ θα ήθελα να ήμουν Μαρινάκης!

Στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο “Βήμα”, ότι δεν θέλει να γίνει Μπερλουσκόνι, απάντησε αμέσως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης της Μίλαν.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά  από το “Πάμε Λουκέτο live”, ο Μπερλουσκόνι απάντησε χαμογελώντας , αλλά κατά βάθος οργισμένος:

“Εγώ θα ήθελα να είμαι Μαρινάκης, για τους εξής λόγους:
1. Θα εξασφάλιζα με τη Μίλαν  το πρωτάθλημα στην Ιταλία  από την 1η αγωνιστική  και τα εκατομμύρια της ΟΥΕΦΑ. Όλοι τα έχουμε ανάγκη, ακόμα και ο Μπερλουσκόνι και ο Μαρινάκης.

2. Θα κέρδιζα πέναλτι σε κάθε αγώνα και και δεν θα χτυπούσαν πέναλτι ποτέ  σε βάρος της Ίντερ,  ούτε για μία φορά , που μας έχουν σφάξει φέτος .

3. Εμένα κατηγορούν  για ανήλικες, αλλά ο Μαρινάκης τι κάνει με τους ανήλικους παίκτες; Παίρνει καμιά 50αριά ανήλικους ποδοσφαιριστές και τους δίνει δανεικούς σε άλλες ομάδες και ανοίγουν τα πόδια τους όταν παίζουν με την ομάδα τους .

4. Όσο για το ότι θα ψήφιζε Σύριζα αν δεν είχε βάλει υποψήφιος ο Μώραλης, το ίδιο αστείο λέω κι εγώ. Θα ψηφίσω Σύριζα , αν δεν δεν βάλω υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

5. Εμένα λένε “Καβαλιέρε” αλλά ο Μαρινάκης είναι πραγματικός Καβαλιέρε. Θέλει με κάθε τρόπο να καβαλάει όλες τις ομάδες στη βαθμολογία.

6. Γελάμε όλοι με τον συνδυασμό του στον Πειραιά . Είναι σαν να έβαζα εγώ στον συνδυασμό μου παλιούς και νέους παίκτες της πχ Μίλαν. Πίρλο, Ιμπραίμοβιτς , Μπαλοτέλι και δύο ανήλικες μαζί  . Δεν θα έπιανα 70%; Ας αφήσει λοιπόν τα σάπια ο Μαρινάκης. Όλοι θα θέλαμε να είμαστε σαν αυτόν!

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε