Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο live: Ο Κουβέλης μαθαίνει κανό και ποδήλατο από τον ΓΑΠ!

Πάμε Λουκέτο live: Ο Κουβέλης μαθαίνει κανό και ποδήλατο από τον ΓΑΠ!

Η είδηση άφησε ξερούς όλους. Ο Γιώργος Παπανδρέου θα συνεργασθεί με τη ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη στις ευρωεκλογές, αλλά και στις εθνικές εκλογές!

Πολλοί το πιθανολογούν λόγω της παρουσίασης σήμερα στον Ιανό από τον ΓΑΠ βιβλίου της ευρωβουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά αλλά το “Πάμε Λουκέτο live ” το επιβεβαιώνει πλήρως, βασιζόμενο στο πληρέστατο ρεπορτάζ του.

Χθες κατά τις 11 το πρωί στη Ραφήνα και ο Παπανδρέου μάθαινε κανό στον Κουβέλη, ο οποίος τα πήγε μάλιστα πολύ καλά.

Αλλωστε τα κουπιά στο κανό του Γιώργου είναι διακοσμητικά, αφού έχει μηχανή κρυμμένη πίσω για να προχωράει το σκάφος.

Το απόγευμα στις 6 στο Καστρί παρά τη βροχή ο Γ. Παπανδρέου μάθαινε και ποδήλατο στον Κουβέλη και επέμεινε πολύ στο σημείο που φτιάχνουμε την αλυσίδα, ενώ το ποδήλατο βρίσκεται εν κινήσει.

Ο αρχηγός της ΔΗΜΑΡ πέτυχε κι αυτός την τούμπα που είχε φάει ο Παπανδρέου, αλλά απέτυχε πλήρως στο επόμενο μάθημα, τα σαρδάμ.

Προσπάθησε 100 φορές να πει “Στις κάλτσες” , χωρίς να το καταφέρνει με τίποτα.

Ο Κουβέλης με τη σειρά του έκανε μαθήματα χαλάρωσης στον κ. Παπανδρέου , για να μιλάει σε χαλαρούς και ήπιους τόνους, ακόμα κι αν είναι εκνευρισμένος από τσακωμό με τον Βενιζέλο.

Το μόνο άλλο που χρειάζεται και θα κάνει ο είναι να κάνει προσθετική μαλλιών, για να πετύχει τις “σκάλες” στα μαλλιά του Φώτη.

Πλήρης επιβεβαίωση της συνεργασίας Παπανδρέου με ΔΗΜΑΡ. Χθες το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη έτρωγε σουβλάκια και έπινε μπύρες, μαζί με τον Γρηγόρη Ψαριανό κι έκανε μάλιστα και μπυροκοιλιά

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε