Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Κουβέλης πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Παπούλιας πρόεδρος στη ΔΗΜΑΡ!

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Κουβέλης πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Παπούλιας πρόεδρος στη ΔΗΜΑΡ!

Εχουμε μία σειρά εκπληκτικών γεηονότων στη ΔΗΜΑΡ, πρωτοφανέρωτα στα εκλογικά και πολιτικά χρονικά.

Ο πρόεδρος Φώτης Κουβέλης παραιτήθηκε, αλλά επειδή δεν υπήρχε άλλο πρόσωπο στο κόμμα, δεν αποδέχθηκε την παραίτησή ο ίδιος κι έτσι ξανάμεινε πρόεδρος.

Η δεύτερη λύση ήταν η διάσπαση του κόμματος, αλλά ήταν δύσκολο να επιτευχθεί γιατί αυτό έχει επιτευχθεί μόνο μια φορά στην μακραίωνη ιστορία και έχει μείνει να τη θυμόμαστε σαν “η διάσπαση του ατόμου”.

Από τους 4 συνολικά ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ , ο Γιώργος και η Μαρία τάσσονται υπέρ της παραίτησης Κουβέλη και ο Θανάσης και η Κατερίνα κατά.

Ο Φώτης Κουβέλης πάντως δεν θεωρεί τόσο κακά τα εκλογικά ποσοστά και τονίζει ότι έχει καλύτερο ποσοστό από τον Σπανούλη, που στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΟ είχε ποσοστό 0,80% στις ελεύθερες βολές.

Το πιθανότερο είναι πάντως ο κ. Κουβέλης να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας γι αυτό θα επισκεφθεί το μεσημέρι το κ. Παπούλια που δέχεται μόνο μέχρι το μεσημέρι γιατί μετά πέφτει νωρίς για ύπνο για να ξυπνήσει πάλι την επόμενη μέρα.

Ο κ. Κουβέλης θα πάει στο Προεδρικό με όλους τους ψηφοφόρους του για να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα .

Θα παρουσιάσει τους ψηφοφόρους του και να τους εκθειάσει πόσο καλά παιδιά είναι και να υποβάλλει την πρότασή του για παραίτηση από τη ΔΗΜΑΡ.

Ταυτόχρονα θα υποβάλλει την παραίτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα αναλάβει τη ΔΗΜΑΡ και ο κ. Κουβέλης την προεδρία της Δημοκρατίας, οπότε όλα καλά καμωμένα και λύνεται το θέμα.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε