Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Μητσοτάκης θα ευχηθεί και θα σβήσει στο Σύνταγμα, τα κεράκια του Σαμαρά για τα 63α γενέθλια!

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Μητσοτάκης θα ευχηθεί και θα σβήσει στο Σύνταγμα, τα κεράκια του Σαμαρά για τα 63α γενέθλια!

Ένα φοβερό πάρτι με πολλές εκπλήξεις θα στηθεί απόψε στην πλατεία Συντάγματος, με κορυφαία στιγμή όταν ο Αντώνης Σαμαρά θα σβήσει κεράκια για τα γενέθλιά του!

Ο Πρωθυπουργός γίνεται σήμερα 63 Μαϊων, αφού γεννήθηκε στις 23 Μαϊου του 51, και θα σβήσει ζωντανά τα κεράκια ενώ τα πλήθη θα παραληρούν και θα τραγουδούν όλοι μαζί το “χάπι μπέρθει”!

Δεν θα τα σβήσει όμως μόνος. Θα τον βοηθήσει κσι ο Κώστας Μητσοτάκης!

Αυτή θα είναι και η πιο φοβερή στιγμή της βραδιάς και του πάρτι αφού ο Κ. Μητσοτάκης θα ανεβεί στην εξέδρα και θα ευχηθεί στον Σαμαρά να ζήσει όσο αυτός- να μην πεθάνει δηλαδή ποτέ- και να του ευχηθεί βέβαια και καλή νίκη στις ευρωεκλογές και στις εκλογές που έρχονται.

Και μετά βέβαια μαζί πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος θα σβήσουν τα κεράκια. Πραγματικά μοναδικό θέαμα.

Για μόνο αυτό το στιγμιότυπο αξίζει να πάει κανείς απόψε στο Σύνταγμα και κατά άλλα θα ισχύσουν αυτά που το “Πάμε Λουκέτο” έχει συλλέξει ως αποκλειστικές πληροφορίες:

Η ομιλία στο Σύνταγμα δεν θα είναι κλειστή και με προσκλήσεις σαν την παρέλαση που γίνεται στον ιδιο χώρο. Θα είναι ανοιχτή.

Θα είναι ανοιχτό αυτή τη φορά και το μετρό Συντάγματος. Έγιναν μάλιστα προσπάθειες να γίνει και δεύτερος σταθμός Συντάγματος ειδικά για την ημέρα, χωρίς όμως να κατορθωθεί.

Δύο περιστέρια θα καθίσουν στους ώμους του Σαμαρά που θα σπάσει έτσι το ρεκόρ Καρατζαφέρη με ένα περιστέρι.

Χαμός από λέιζερ με τα οποία θα εγχειριστεί και στο άλλο μάτι του ο πρωθυπουργός για να προκληθεί συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα.

Και επειδή ο γουρλής Μητσοτάκης θα είναι η έκπληξη της θεαματικής βραδιάς, θα κουτσουλήσουν ζωντανά τον κ. Σαμαρά 100άδες από τα περιστέρια της Πλατείας, για να μπορέσουν να πουν μαζί Μητσοτάκης – Σαμαράς “Γούριιιιιιιιι” και να απογειωθεί το πάρτι της νίκης.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε