Σάββατο, 27 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο LIve: Ο Μπούκουρας καλεσμένος απόψε της Χατζηβασιλείου να κλάψουν!

Πάμε Λουκέτο LIve: Ο Μπούκουρας καλεσμένος απόψε της Χατζηβασιλείου να κλάψουν!

Χαμός γίνεται με τον Μπούκουρα που έκλαψε στη Βουλή. Το κλάμα και το δάκρυ το χρυσαυγίτη βουλευτή συγκίνησε κι έσπασε καρδιές, αλλά και και έσπασε και τα κοντέρ τηλεθέασης.

Αν και προφυλακισμένος όλα τα κανάλια ήθελαν να τον έχουν απόψε στα δελτία τους. Από την Τρέμη και τον Πρετεντέρη, μέχρι και τον Χατζηνικολάου που φάνηκε πολύ συγκινημένος στο δελτίο του Σταρ. Τον ήθελε ακόμα εδω ο Ευαγγελάτος στην WEB τιβί, που είναι μανούλα σε τέτοια θέματα, για να κλάψει μαζί την Καλογεροπούλου και τον Χατζή.

Την πολυπόθητη άδεια όμως την πήρε από το υπουργείο Δικαοσύνης και τον ίδιο τον Μπούκουρα, μία επίσης αυθεντία του κλάματος, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δεν παίζεται η Χατζηβασιλείου στο κλάμα. Τόσα χρόνια δείχνει ότι είναι αστείρευτη πηγή. Αν μάζευε τα κλάματα και τα δάκρυα θα έκανε κόμμα μεγαλύτερο από το Ποτάμι.

Φανταστείτε λοιπόν απόψε Μπούκουρα και Χατζηβασιλείου να κλαίνε μαζί. Η Πυροσβεστική είναι ήδη έτοιμη γιατί θα πνιγούμε στα κλάματα.

Το πακέτο που θα πάει στον Μπούκουρα , αποκαλύπτω ότι θα το πάει ένας φούρναρης, γιατί ο Μπούκουρας είπε κλαίγοντας στη Βουλή ότι ήταν φούρναρης και ξύπνησε βουλευτής.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συντονιστεί απόψε κάποιος -α στις 9 με το ” Πάμε Πακέτο” και και να μην πνιγεί στο κλάμα των Μπούκουρα- Χατζηβασιλείου. Συντονιστείτε να κλάψει όλη η Ελλάδα μαζί!

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε