Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Πάγκαλος ζήτησε να φωτογραφηθεί η Δούρου και με μούσι! Πώς θα γίνει τελικά η φωτογράφιση

Πάμε Λουκέτο Live: Ο Πάγκαλος ζήτησε να φωτογραφηθεί η Δούρου και με μούσι! Πώς θα γίνει τελικά  η φωτογράφιση

 Έχουμε μεγάλες εξελίξεις με τον Πάγκαλο και το μπικίνι της Δούρου. Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ισχυρίστηκε ως γνωστόν ότι η υποψήφια περιφερειάρχης δεν έχει καλό σώμα και γι αυτό δείχνει μόνο στις αφίσες το πρόσωπό της.

 Την κάλεσε δε να φωτογραφηθεί με μπικίνι και να το κάνει αφίσα , για να δείξει τις ατέλειές της και τις ατέλειες του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαίτησε δε, σε νεότερες δηλώσεις του, ότι αν δεν κάνει τη φωτογράφιση με μπικίνι να την κάνει με μούσι, μιμούμενη τον Κονσίτα, γιατί έτσι θα παρουσιάζει πιο κραυγαλέες ατέλειες.

Στον Πάγκαλο δεν απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ , αλλά η Ενωση Πολιτών τον οποίο κατηγόρησε ότι μοιάζει με βόδι και έβαλε τη γνωστή φωτογραφία Πάγκαλου με το κόκκινο μπουρνούζι, δείχνοντας τις πατσοκοιλιές του, όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Προχώρησε δε την κριτική παραπέρα και είπε ότι ο Πάγκαλος έχει μέση δαχτυλίδι. Δηλαδή ότι η μέση του είναι σαν το δαχτυλίδι της Κηφισίας.

Η κ. Δούρου τελικά θα φωτογραφηθεί με κόκκινο μπουρνούζι και την προεκλογική αυτή αφίσα, θα βλέπουμε από το πρωί σε όλη την Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε