Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Ποια έχει θεία ο Καμμένος

Πάμε Λουκέτο Live: Ποια έχει θεία ο Καμμένος

Δραματικές διαστάσεις παίρνει η άγρια κόντρα Πάνου Καμμένου – Σταύρου Θεοδωράκη . Οσοι δεν έχετε μάθει τα γεγονότα, ντροπή σας.

Διαβάστε να ξεστραβωθείτε:

«Αν θέλουν να μας διαλύσουν και να βάλουν στη θέση μας στη Βουλή τον Σταύρο Θεοδώρακη ας βάλουν και τη θεία του τη Δάφνη Σημίτη» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η  οργισμένη  απάντηση Θεοδωράκη, ήρθε  μέσω twitter. Ανέβασε τη φωτογραφία μιας καρυδόπιτας, η οποία συνοδευόταν από απειλητικό μήνυμα: “Τρώγοντας την καρυδόπιτα που μας έστειλε η θεία Δάφνη!”.

Όπως πάντα το “Πάμε Λουκέτο live” θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πράγματι η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του Θεοδωράκη. Απόδειξη είναι ότι  ο πρόεδρος του Ποταμιού άρχισε  να κάνει σαρδάμ στις ομιλίες του

Να λέει πχ  ότι αυτά που δείχνει ο Λάτσης για το Ελληνικό είναι “μακέτο”. Να λέει ακόμα να προσέχει ο “πορδηπουργός” για το γάλα.

Πρόσθετο στοιχείο είναι ότι ο Θεοδωράκης αφήνει ελιές στο  πρόσωπο για να μοιάζει εντελώς του Σημίτη, ενώ θα ζητήσει και θα πάρει αποζημίωση γιατί στο σπίτι του έβαλαν γκαζάκια.

Θα αποκαλύψουμε βέβαια και ποια έχει θεία ο  Καμμένος και το κρύβει επιμελώς. Τη  θεία που δεν τη λένε Δάφνη, αλλά, συγκρατείστε  το όνομα. Ονομάζεται   Δαφνί.

Σήμερα σήμερα αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ μετά τη θεία Γιαταγάνα και η θεία Ραχήλ Μακρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε