Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης ο Κώστας Καραμανλής μετά την ψηφοφορία

Πάμε Λουκέτο Live: Στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης ο Κώστας Καραμανλής μετά την ψηφοφορία

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Κώστας Καραμανλής, λόγω υπερκόπωσης αμέσως μετά την ψηφοφορία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός λόγω έντονης απασχόλησης το τελευταίο διάστημα κατέπεσε μόλις λίγα μέτρα από το εκλογικό τμήμα. Του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ κουρασμένος γιατί δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό του τον τελευταίο καιρό.

Είχε συμμετάσχει στο τελευταίο διάστημα σε δύο αλλεπάλληλες ψηφοφορίες στη Βουλή , όπου έσπασε τη σιωπή του και είπε “Ναι , σε όλα”. Στη δε δεύτερη ψηφοφορία σήκωσε επιπλέον και το δεξί του χέρι επιβαρύνοντας τον έτσι κι αλλιώς κουρασμένο οργανισμό του.

Ήρθε και το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και η βασανιστική διαδικασία της ψηφοφορίας να τον αποτελειώσει, αφού περπάτησε τουλάχιστον 285 μέτρα από το αυτοκίνητό του στην κάλπη.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καραμανλής δεν έσπασε τη σιωπή του όταν τον ρώτησε η εφορευτική επιτροπή το όνομά του για να τον τσεκάρουν στο εκλογικό κατάλογο, αλλά είχε κοντά του δύο μάρτυρες για να βεβαιώσουν ότι ήταν πράγματι αυτός.

Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, ότι ο πρόεδρος είναι ταύρος, του συνέστησαν όμως να μην πάει να ψηφίσει στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές όταν γίνουν, γιατί αυτή η υπερδραστηριότητά του εγκυμονεί πολλούς κινδύνους , μέχρι ότι δεν θα μπορεί να πάει στις ταβέρνες.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε