Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Τα χάπια μου, το γάλα μου κι ένα ταξί να φύγω!

Πάμε Λουκέτο Live: Τα χάπια μου, το γάλα μου κι ένα ταξί να φύγω!

Οι μόνες σωστές αποφάσεις της συμφωνίας τρόικας είναι η απελευθέρωση των ταξί και των φαρμακείων και φυσικά η διάρκεια που θεωρείται φρέσκο το γάλα.

Για τα ταξί παρατηρήθηκε ότι οι ουρές που κάνουν τώρα είναι πολύ μικρές. Πχ η πιάτσα των ταξί στον Τροχονόμο της Κηφισιάς φτάνει μόνο μέχρι την πλατεία Γλυφάδας. Αν ισχύσει η απελευθέρωση η ουρά μπορεί να φτάνει μέχρι τη Λαμία ή την Κάρπαθο και εκτός από το χρέος θα έχουμε και τις μεγαλύτερες ουρές ταξί στον κόσμο.

Επίσης ο καθένας μπορεί να ανοίγει καινούριο φαρμακείο και κατά προτίμηση είναι κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο, αν δεν έχει δηλαδή το ένα φαρμακείο μπεταντίν να μην απομακρυνόμαστε πολύ για να το παίρνουμε από το διπλανό.

Δεν χρειάζεται δε φαρμακοποιός σε κάθε φαρμακείο. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε ειδικότητας. Ακόμη και υδραυλικός, που να δίνει φάρμακα, για να επιτευχθεί ο άμεσος στόχος κανένας συνταξιούχος σε κάθε σπίτι.

Τι θα γίνουν όμως τα σούπερ μάρκετ; Αν απαγορευθεί να πουλάνε φάρμακα, υπάρχει η σκέψη να πουλάνε ταξί, που θα έχουν αυξημένη ζήτηση, όπως είδαμε και ταξί- πουλμανάκια εννέα θέσεων για τα ξενοδοχεία, που υπολογίζεται ότι θα έχουν πληρότητα 1400% μεγαλύτερη από πέρσι και θα φτάσουμε φέτος από τους 17 εκ. τουρίστες στα 17 δισεκ. τουρίστες απευθείας.

Αυτά είναι τα εύκολα πράγματα. Τα δύσκολα είναι με το γάλα, που δεν έχει συμφωνήσει κανένας σε πόσες , μέρες η χρόνια θεωρείται φρέσκο. Μπροστά στον κίνδυνο να καταρρεύσει την Κυριακή η κυβέρνηση για το γάλα, πάρθηκε η απόφαση να αποσυρθεί το γάλα από την ελληνική αγορά για να συζητηθεί το θέμα της φρεσκότητας, επί δύο χρόνια τουλάχιστον και να παρθεί η σωστή λύση.

Αυτό δημιουργεί 5000 νέες θέσεις, των λαθρεμπόρων γάλακτος. γιατί ποιος γονιός δεν θέλει να αγοράσει γάλα για το παιδί του, έστω και σε διπλή και τρίδιπλη τιμή;

Άρα την Κυριακή θα ψηφισθεί από όλους που φέρνουν δήθεν αντιρρήςεις το άφαντο νομοσχέδιο που δεν έχουμε δει ακόμα γιατί ενσωματώνονται αυτή τη στιγμή οι τροποποιήσεις που μόλις αναφέραμε για ταξί, φάρμακα, γάλα και πιθανόν μίλκο και στις πόσες μέρες στο φλυτζάνι, θεωρείται φρέσκος ο ελληνικός καφές.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε