Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Τριπλή ψηφοφορία σε Βουλή, “Ανατροπή” και “Ενικό”!

Πάμε Λουκέτο Live: Τριπλή ψηφοφορία σε Βουλή, “Ανατροπή” και “Ενικό”!

Κάτι πρέπει να γίνει για τα βράδια της Δευτέρας. Όταν έχει “Ενικό” και “Ανατροπή” δεν πρέπει να έχει συνεδρίαση στη Βουλή και το σντίστροφο.

Αυτό για να μην μην παρατηρείται η χθεσινοβραδινή κατάσταση όπου στις εκπομπές ήταν περισσότεροι υπουργοί και βουλευτές παρά στη Βουλή που ήταν άδεια και ο σκηνοθέτης έδειχνε μόνο κοντινά πλάνα για να μην το πάρουμε χαμπάρι.

Βέβαια το θέμα που συζητιόταν στη Βουλή ήταν ρουτίνας. Μία απλή πρόταση μομφής κατά Μεϊμαράκη, κάτι πολύ μικρό δηλαδή σε σχέση με το γκάλοπ που παρουσίαζε ο Πρετεντέρης και μία εκπομπή από αυτές τις γνωστές του Χατζηνικολάου, με λίγα θέματα από όλα για να πιάσουμε όλους τους τηλεθεατές.

Δεν έπρεπε να φτάσουμε όμως στο σημείο να είναι περισσότεροι πατέρες και μητέρες του έθνους στα στούντιο και λιγότεροι στο Κοινοβούλιο.

Σε μιά στιγμή μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ προφασίστηκε ότι τσακώθηκε με τον Βενιζέλο για φύγει από τη Βουλή ο Παπαδημούλης και να πάει κι αυτός στον Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός παρουσιαστής τσαντίστηκε γιατί είχε πλημμυρίσει βουλευτές το στούντιο και παρεκάλεσε τη Βουλή να μην αποχωρήσουν άλλοι γιατί δεν είχε πού να τους βάλει.

Ο Πρετεντέρης βρήκε μια μέση λύση και όταν ο Βενιζέλος έβγαινε στο βήμα της Βουλής , άρχισε να συζητάει μαζί του ζωντανά και έδινε λόγο μάλιστα και στους άλλους βουλευτές από κάτω.

Θέμα προκλήθηκε με την ψηφοφορία για τη μομφή κατά Μεϊμαράκη. Συμφωνήθηκε όμως να μετράνε και οι ψήφοι όσων βουλευτών ήταν στη Βουλή και όσων ήταν στις διάφορες εκπομπές , όπου ψήφισαν δια ανατάσεως της χειρός και έγινε η σούμα και κρίθηκε αθώος από τη μομφή ο Βαγγέλας που το πανηγύρισε μετά στα μπουζούκια.

Να καταδικασθεί η ρατσιστική συμπεριφορά κατά του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος υποχρεώθηκε να ψηφίσει για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει από την υπερκόπωση.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον Γ. Παπανδρέου που ψήφισε υπέρ του άρθρου 6, που δεν υπήρχε όμως στην ψηφοφορία.

Δυστυχώς ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε διαγραφεί και δεν υποχρεώθηκε ο πρωθυπουργός να ανεβεί στο προεδρείο της Βουλής να βγάλει το στυλό του και να τον ξανάδιαγράψει.

Όσον αφορά τις εκπομπές η “Ανατροπή” είχε γκάλοπ, αν σωστά βάζει για ευρωβουλευτής η Μαρία Σπυράκη και το αποτέλεσμα ήταν:

Σωστά 83%
Σωστότατα 167%
Το γκάλοπ είχε κάνει η ίδια η κ. Σπυράκη.

Τα αποτελέσματα στη Βουλή για την πρόταση μομφής κατά Μειμαράκη:

Ναι 12
Οχι 9
Ανατροπή 142
Ενικός 118
Κάτω Παρτάλι 214%

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε