Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο Live: Χάλια ο Τσίπρας! Δηλώσεις Σαμαρά για το ντιμπέιτ

Πάμε Λουκέτο Live: Χάλια ο Τσίπρας! Δηλώσεις Σαμαρά για το ντιμπέιτ

Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο “Πάμε Λουκέτο” ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δήλωσε τα εξής αποκαλυπτικά για το ντιμπέιτ Τσίπρα:

“Ηταν χάλια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν βλεπόταν. Μας διέσυρε για μία ακόμη φορά διεθνώς, από πρόθεση. Απαράδεκτος.

Λυπήθηκα για το κατάντημά του και λυπάμαι όλους αυτούς που λένε ότι ήταν καλός έως εξαιρετικός. Βέβαια όλοι αυτοί είναι οπαδοί του Σύριζα. Αν είναι όμως τόσο πολλοί οι οπαδοί του Σύριζα, εγώ παίρνω στις εκλογές 10%, οπότε άκυρο.

Λένε τάχα μου ότι συνομίλησε με τους Ευρωπαίους σε υψηλό επίπεδο και έδειξε ότι μπορεί να διαπραγματευθεί με άνεση τα ευρωπαϊκά θέματα. Με έχετε δει εμένα πώς συζητάω με τους δανειστές μας; Δεν χρειάζεται καν να με απασχολήσουν. Μου τηλεφωνάει ο Μπαρόζο και μου λέει ποιον πρέπει να βάλουμε πρωθυπουργό. Και το κάνω. Αμέσως.

Κακώς κάκιστα ρώτησε τον Γιούνκερ για το δημοψήφισμα και την επιβολή κυβέρνησης των φίλων δανειστών στον ελληνικό λαό. Τι πετάγεστε εσείς κύριε Τσίπρα , για ένα θέμα που δεν ήσασταν παρών και δεν ενεπλάκη το όνομα σας;

Εμένα αναμίχθηκε το όνομά μου, αλλά δεν μίλησα. Αφού εγώ έχω βγάλει όλα αυτά για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος για τις εκλογές.

Για να μην μας ζαλίζουν και μας τα ζαλίζουν, βαθμολογώ τον κ. Τσίπρα έχοντας άριστα το 20

Σκηνική παρουσία: 2.

Πόσο στοίχιζε να φορέσει μια γραβάτα; Για πρόεδρος της Ευρώπης πας, μην ντύνεσαι σαν λέτσος κακομοίρη.

Ερμηνεία: 1.

Και πολύ είναι. Δεν έπεισε όχι τον Γιούνκερ και τον Σούλτς , αλλά ούτε τον Λαφαζάνη και τον Σκουρλέτη

Κίνηση: 0.

Καθόταν σταθερά σε ένα μέρος, ούτε ακούμπαγε τα χέρια του και τον αγκώνα πάνω στο έδρανο και δεν στραβοχυνόταν όπως εγώ στις ομιλίες μου που καταπλήσσω.

Κύριε Τσίπρα το κάνατε το μοιραίο λάθος . Οι δημοσκοπήσεις που παρήγγειλα μετά την άθλια εμφάνισή σας στο ντιμπέιτ σας δείχνουν στο 9%. Μέχρι τις εκλογές θα είστε στο 3%. Την πατήσατε.

Σας λυπάμαι νέο άνθρωπο. Παραιτηθείτε, για να σωθεί η Ελλάδα κι εγώ που έχω μπλέξει με σένα, γαμώ το κεφάλι μου μέσα.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε