Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πάμε Λουκέτο: Ο Σαμαράς ψήφισε Καλαματιανούς διορισμένους στην Ακρόπολη!

Πάμε Λουκέτο: Ο Σαμαράς ψήφισε Καλαματιανούς διορισμένους στην Ακρόπολη!

Καλαματιανούς υποψήφιους αποκλειστικά από όσους εργάζονται στο Μουσείο Ακρόπολης ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς, σε εκλογικό τμήμα της Πύλου, στις 9.35 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός είχε μπλέξει και αυτός με τους υποψηφίους. Για να ξεμπερδέψει ψήφισε κατά ομάδες , τους διορισμένους στην Ακρόπολη και τα βαφτιστήρια.

Επέλεξε τελικά όσες και όσους υποψήφιους εργάζονται στο Μουσείο Ακρόπολης γιατί αυτός έχει κάνει τους διορισμούς και τους ξέρει γιατί καθημερινά γιατί πάει εκεί.

Ο πρωθυπουργός κρατούσε την ταυτότητά του γιατί δεν τον αναγνώριζε η εφορευτική επιτροπή και χτύπησε το κεφάλι καθώς μπήκε στο παραβάν γιατί είναι δύο μέτρα και ήταν χαμηλός ο χώρος και χαμηλοτάβανος. Μετά την πρόσκρουση είπε αγανακτισμένος “γαμώ το κεφάλι μου μέσα”.

Το τι ακριβώς ψήφισε ο κ. Σαμαράς το γνωρίζω ιατί έβγαλε selfie πίσω από το παραβάν , την οποία εξασφάλισε το “Πάμε Λουκέτο live” και σας λέει με το Νι και το Σίγμα τι έγινε και όπως θα κάνει και στη συνέχεια και για άλλους αρχηγούς κομμάτων και υποψήφιους. Μην κουνηθείτε από δω.

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε