Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ποίημα και για Ποτάμι – Θεοδωράκη έβγαλε ο Πάγκαλος! Προηγήθηκε ποίημα για Σύριζα – Τσίπρα!

Ποίημα και για Ποτάμι – Θεοδωράκη έβγαλε ο Πάγκαλος! Προηγήθηκε ποίημα για Σύριζα – Τσίπρα!

Ο Θόδωρος Πάγκαλος έβγαλε ποίημα και για τον Σταύρο Θεοδωράκη, μετά από αυτό που έβγαλε πριν λίγες ώρες για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ε, δεν μπορεί να το μάθατε για το ποίημα που έγραψε μέσω τουίτερ ο Παγκαλος στον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορείτε να το διαβάσετε και αμέσως παρακάτω:

Μας πήρανε τον Τόμσεν λαλούμ λαλούμ λαλούμ. Την τρόικα μας πήραν ζουμ τριαλαρό. Σύριζα και Τσίπρας και ζήτω η δραχμή.

Χάνουμε τη Μέρκελ λαλούμ λαλούμ λαλούμ. Και τους “δωσιλόγους” τζουμ τριαλαρό. Πού είναι η καταστροφή μας; Σύριζα και Τσίπρας στην επιτροπή.

Μας σπρώχνουνε στο ΙΚΑ, λαλούμ λαλούμ λαλούμ, ένσημα να κολλάμε τζουμ τριαλαρό. Χάθηκε η εξουσία, Σύριζα και Τσίπρας σαν τον παλιό καιρό.
…..

Και αποκλειστικά τώρα το ποίημα Παγκαλου για το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη:

Μας πήρε το Ποτάμι, γιαβρούμ γιαβρούμ, γιαβρούμ. Και το σακίδιό του τζουμ τριαλαλό τον γάτο μας τον μαλιαρό. Πού είναι η κατάντια μας; Σακίδιο και αρβύλες στη Βουλή, ταρατατζούμ τζουμ.

Χάσαμε το Πρόταγκον, λαλούμ λαλούμ λαλούμ. Και τους Πρωταγγωνιστές ντούμπα τριαλαρό. Πού είναι καταστροφή μας ; Ο Νίκος Δήμου στη Βουλή, τα βραχιόλια του βροντούν, ντρούμου ντρούμου ντρούμ τα βραχιόλια του βροντούν

Δούλευε λέει και έχει ένσημα στο ΙΚΑ , λαλούμ λαλούμ, τρείς λαλούμ και τρεις χορεύουμ´ Πάει για την εξουσία, σύνορα δεν έχει η μαλακια, λαλούμ λαλούμ, ντρούμου ντρούμου ντρούμ στο Ποτάμι του βουτούν
………
( Συλλάβετέ τον!!!).

Πάμε Λουκέτο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε