Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Metallica: Έγκυος γέννησε σε συναυλία τους στην Βραζιλία

Metallica: Έγκυος γέννησε σε συναυλία τους στην Βραζιλία

Ούτε που το φανταζόταν η Joice Figueiro πως θα γεννούσε υπό τους ήχους των αγαπημένων της Metallica, στην… συναυλία τους.

Η γυναίκα βρισκόταν στη συναυλία των Metallica στο στάδιο Couto Pereira, και όντας στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης (τον είχε ξεπεράσει κιόλας).

Την ώρα λοιπόν που η κορυφαία μέταλ μπάντα έπαιζε τα κομμάτια, η Joice ένιωσε να «σπάνε τα νερά». Ο μπέμπης φάνηκε να… βιάζεται να βγει, και γι’ αυτό κρίθηκε πως δεν προλαβαίνουν να πάνε σε μαιευτήριο. Μεταφέρθηκε λοιπόν στην κλινική που είχε στηθεί στο χώρο για λόγους ασφαλείας, και τελικά γέννησε υπό τους live ήχους του… Enter Sadman!

«Πότε δεν είχα φανταστεί ότι θα ήμουν σε μία συναυλία των Metallica στις 39 εβδομάδες κύησης και αυτό το αγοράκι θα αποφάσιζε να γεννηθεί ακριβώς εκεί, τρία μόλις κομμάτια πριν το τέλος της συναυλίας στο Couto Pereira και υπό τους ήχους του «Enter Sandman». Σε κάθε συναυλία όλο κάτι μου συμβαίνει, αλλά αυτή τη φορά νομίζω ξεπέρασα τον εαυτό μου, συνέχισε» έγραψε σε ανάρτησή της.

Ανάρτηση την οποία «πριμοδότησαν» με like οι ίδιοι οι Metallica. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο μπέμπης βγήκε… μεταλάς από κούνια!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@digdigjooi)

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις