Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Βίντεο: Όταν οι αγαπημένοι τους χτυπούν με χιλιάδες βολτ!

Βίντεο: Όταν οι αγαπημένοι τους χτυπούν με χιλιάδες βολτ!

Πως είναι όταν ο αγαπημένος σου αποφασίσει με ένα όπλο taser να σε… βασανίσει; Δείτε στο βίντεο, και σε αργή κίνηση, τις αντιδράσεις των θυμάτων και των θυτών! Αυτό, αλήθεια, πρέπει να πόνεσε πολύ…

Το πρώτο όπλο “αναισθητοποίησης” εφευρέθηκε το 1974 από τον επιστήμονα της NASA, Jack Cover ο οποίος το ονόμασε TASER, ή αλλιώς ” το τυφέκιο Thomas A. Swift Electric”, όνομα εμπνευσμένο από ένα σίριαλ της εποχής.
Όταν τα Tasers “ανακατασκευάστηκαν” για να λειτουργούν με ένα προωθητή αζώτου και όχι με πυρίτιδα, το όπλο έπαψε να ταξινομείται ως πυροβόλο και άνοιξε ο δρόμος για μια πιο ευρεία χρήση του.
Οι πρώτοι που εισήγαγαν στο οπλοστάσιό τους το Τaser ήταν το Τμήμα του Σερίφη της Κομητείας του Λος Άντζελες αλλά δεν ακολούθησαν άλλα τμήματα. Μετά από μια ακόμα “βελτίωση” το 2000, το Τaser Μ-26 που μπορούσε να ακινητοποιήσει και τους πιο “σκληρούς” αντιπάλους με μια δόση 50.000 βολτ, αποτέλεσε το νέο δημοφιλές και μη-θανατηφόρο όπλο στα οπλοστάσια της αστυνομίας των Η.Π.Α.
Τα όπλα αυτά λειτουργούν με την διάδοση ενός ηλεκτρικού φορτίου με υψηλή τάσης και χαμηλής συχνότητας, το οποίο επηρρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί ανεξέλεγκτες συσπάσεις μυών, καθιστώντας το άτομο ανίκανο προσωρινά να κινηθεί ή ακόμα και να μιλήσει.
Δείτε στο βίντεο σε αργή κίνηση τόσο τις αντιδράσεις των ανθρώπων που δέχονται το “χτύπημα”, όσο και αυτών που τους χτυπούν:

Διαβάστε επίσης:
O Άρης “τρώει” το Curiosity της NASA (φωτογραφίες)

Συγκλονιστικό: Λιοντάρι αρπάζει δασκάλα! (βίντεο)

Αυτά είναι το πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο (φωτογραφίες)

Ίλιγγος: Δεν φαντάζεσαι που έχουν σκαρφαλώσει (βίντεο)

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε