Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

«Τρελό weekend στου Μπέρνι» αλλά στην Βραζιλία – Πήγε το νεκρό θείο της να υπογράψει για δάνειο

«Τρελό weekend στου Μπέρνι» αλλά στην Βραζιλία – Πήγε το νεκρό θείο της να υπογράψει για δάνειο

Τη μαύρη κωμωδία «Τρελό weekend στου Μπέρνι» θύμισαν όσα διαδραματίστηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στη Βραζιλία

Πρωταγωνιστής ο νεκρός θείος μιας γυναίκας η οποία τον «φόρτωσε» σε ένα αναπηρικό αμαξίδιο και γνωρίζοντας ότι έχει πεθάνει τον πήγε στην τράπεζα προκειμένου να υπογράψει για να πάρει δάνειο. 

Οι υπάλληλοι της τράπεζας έβλεπαν το σουρεαλιστικό και μακάβριο θέαμα και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν ταλαιπωρημένος και μάλιστα η ανιψιά του του απηύθυνε το λόγο λέγοντάς του: «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα». Εκείνος βέβαια ήταν νεκρός.

Ένας υπάλληλος της απηύθυνε το λόγο λέγοντάς της: «Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός».

 

Εκείνη ατάραχη του απάντησε: «έτσι είναι πάντα» και γυρνώντας στο νεκρό θείο της είπε με απίστευτο θράσος: «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Στο βίντεο εξοργίζει η επιμονή με την οποία προσπαθούσε να τον κάνει να υπογράψει και να του λέει: «υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις».

Ο 68χρονος «θείος» Πάουλο Ρομπέρτο όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες που κλήθηκαν στην τράπεζα ήταν νεκρός ώρες πριν και η ανιψιά συνελήφθη. 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις